HGC versterkt zich met trio buitenlandse internationals

HGC heeft zich voor komend seizoen versterkt met een trio buitenlandse internationals: Vicenç Ruiz Torruella, Joaquín Menini en Lucas Martínez.

De 24-jarige Ruiz Torruella is Spaans international en kwam 56 maal uit voor zijn land. De middenvelder is afkomstig van Club Egara uit Barcelona. De 24-jarige Menini en de 20-jarige Martínez hebben de Argentijnse nationaliteit. Menini speelde 43 interlands voor de Argentijnen, Martínez heeft elf caps op zijn naam staan. Beide aanvallers zijn afkomstig van Club de Campo uit de Spaanse hoofdstad Madrid.

Vaste kern

Eerder werd bekend dat Pelle Vos de overstap van Bloemendaal naar HGC maakt. Daarnaast zijn de verbintenissen met onder meer Floris van der Linden, Sam van der Ven, Tom Hiebendaal, Rik van Kan, Tristan Algera, Koen Bakhuis en Jorrit Croon verlengd.

Goof van der Kamp, Phil Burrows, Ben Arnold en Gonzalo Peillat gaan de club verlaten. Het vertrek van Peillat was verrassend, want de Argentijn had nog een doorlopend contract. De strafcornerspecialist gaat volgend seizoen spelen bij Mannheimer HC.

Reageer

Contact Us