Update HIL: Delhi Waveriders nemen koppositie over

HIL India

Anderhalve week geleden ging in Mohali, India de tweede editie van de Hockey India League van start. Inmiddels is de competitie bijna halverwege erop en hebben de Delhi Waveriders de koppositie overgenomen van de Jaypee Punjab Warriors. Lees hieronder de laatste uitslagen.

Punjab India HIL

– Dinsdag 4 februari

Mumbai Magicians – Ranchi Rhinos: 1-1

Hoewel de Ranchi Rhinos na 52 minuten de score openen via Pinoké speler Justin Reid Ross komen de Mumbai Magicians na zes minuten alweer op gelijke hoogte door een goal van Trent Mitton. Hierdoor hebben de Magicians na drie wedstrijden eindelijk hun eerste wedstrijdpunt te pakken.

– Woensdag 5 februari

Delhi Waveriders – Uttar Pradesh Wizards: 1-1

Door het gelijkspel tegen de Uttar Pradesh Wizards hebben de Delhi Waveriders de Jaypee Punjab Warriors van de koppositie gestoten. Hoewel de Waveriders met onder andere Sardar Singh nog wel op voorsprong kwamen door een goal van Yuvraj Walmiki lukte het ze niet de overwinning naar huis te spelen. Na voorbereidend werk van Sander Baart scoorde S K Uthappa acht minuten voor tijd toch nog de gelijkmaker.

– Donderdag 6 februari

Delhi Waveriders – Mumbai Magiciancs

De Magicians hebben de ingezette lijn van dinsdag geen vervolg kunnen geven tegen de Delhi Waveriders. Door een goal van Akashdeep Singh kwam de koploper op voorsprong. De ploeg uit Mumbai komt dan nog wel op gelijke hoogte via een doelpunt van Glenn Turner maar vier minuten voor tijd is het Yuvraj Walmiki die zijn team naar de overwinning schiet.

Vanmiddag om half vier spelen de Kalinga Lancers tegen de Ranchi Rhinos.

Klik hier voor het volledige wedstrijdschema.

Via Starsports zijn enkele wedstrijden live te volgen en kun je de doelpunten terug kijken.

 

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.