HK (D): Speelprogramma afgelast

De competitie in de Hoofdklasse Dames zou zondag worden hervat, maar vanwege de huidige omstandigheden en de weersvoorspellingen heeft de KNHB besloten het speelprogramma af te gelasten. De geplande wedstrijden worden op vrijdag 9 maart om 20.30 uur ingehaald.

De velden van de vijf thuisspelende clubs werden zaterdagochtend geïnspecteerd, waarna de competitieleiding besloot, gezien de huidige omstandigheden en de voorspellingen voor de komende 24 uur, de eerste competitieronde na de winterstop niet door te laten gaan.

Duels

Voor zondag stonden de duels Den Bosch-Kampong, Laren-Nijmegen, Hurley-Bloemendaal, hdm-SCHC en Oranje-Rood-Groningen op het programma. De wedstrijd tussen Huizen en Amsterdam was al verplaatst naar 9 maart vanwege de verplichtingen in de Europacup Zaal van Amsterdam. De Hoofdklasse Heren wordt volgende week hervat.

Comments (3)

  1. Heel verstandig besluit Was vrijdag natuurlik al te voorzien ,beter voor de veiligheid van speelsters.

  2. Wat een onzin. Op zondag kon er op een aantal velden nog prima worden gespeeld. Sterker nog. Er zijn zelfs hoofdklasseclubs die getraind hebben op het door de knhb afgekeurde veld.

  3. Ga jij het betalen als internationals of andere topspelers geblesseerd raken op de harde en kurkdroge kunstgrasvelden?

Reageer

Contact Us