Hockey Hoofdklasse Heren heet voortaan Tulp Hoofdklasse Heren - Hoofdklasse Hockey Nederland

Hockey Hoofdklasse Heren heet voortaan Tulp Hoofdklasse Heren

Tulp Keukens is de nieuwe naamgevend sponsor van de Hockey Hoofdklasse Heren. De hoogste heren competitie van het Nederlandse hockey heet de komende drie seizoenen Tulp Hoofdklasse Heren. Tulp Keukens, een echt Nederlands bedrijf met een eigen fabriek in Rijssen en onderdeel van De Mandemakers Groep, verbindt zich tevens als supplier aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond.

De Hockey Hoofdklasse CV (HHcv) behartigt de collectieve belangen van de clubs in de Hoofdklasse en is zeer content met de nieuwe naamgevend sponsor. Huub Arendse,vicevoorzitter van de HHcv: “Tulp Keukens is een echt Nederlands merk met groeiambities. Wij geloven erin dat de heren hockeysport, en specifiek het platform Tulp Hoofdklasse Heren, hieraan een goede bijdrage kan leveren. De nieuwe sponsor is oprecht betrokken bij de hockeysport, dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst.”

Erik Gerritsen, algemeen directeur van de KNHB, vult aan: “Het is bijzonder dat juist in deze bijzondere tijden een Nederlands topmerk als Tulp Keukens zich verbindt aan de hockeysport. Wij helpen Tulp Keukens graag om de naamsbekendheid onder de hockeyliefhebbers in Nederland te vergroten, net zoals zij ons gaan helpen de Hockey Hoofdklasse Heren nog sterker te positioneren.”

Ook Wim de Ruiter, directeur marketing van De Mandemakers Groep, is verheugd met de sponsorovereenkomst. “In de Nederlandse Hockey Hoofdklasse wordt het allerbeste hockey gespeeld. Altijd beter en slimmer, met kwalitatief de beste spelers ter wereld. Dat spreekt ons zeer aan. Tulp Keukens is een echt Nederlandse kwaliteitsmerk en sponsoring van de Tulp Hoofdklasse vinden wij uitstekend passen bij de groeidoelstelling van deze formule. Net als de spelers en coaches van de clubs kijken we enorm uit naar de start van Tulp Hoofdklasse Heren op 6 september”.

Geoffrey Wouters van den Oudenweijer, die namens de HHcv met Eyecons Hockey de Hockey Hoofdklassen centraal vermarkt, voegt toe: “Eén van de doelstellingen onder de samenwerking tussen de HHcv en Eyecons Hockey is de professionalisering van de Hockey Hoofdklassen. Wij kijken er naar uit om samen met Tulp Keukens en de clubs het heren club hockey verder op de kaart te zetten.”

Kick off event Tulp Hoofdklasse Heren

Aanstaande zaterdag 29 augustus worden alle clubs uit de Tulp Hoofdklasse Heren ontvangen bij het allereerste officiële Kick off event Tulp Hoofdklasse Heren bij HC ‘s-Hertogenbosch. Onder leiding van Tom van ‘t Hek wordt samen met de coaches en aanvoerders van de clubs naar een nieuw seizoen tophockey vooruitgeblikt. Tegelijkertijd bieden we de Nederlandse pers en media de mogelijkheid om mee vooruit te blikken en spelers en coaches te interviewen.

Bron: www.knhb.nl

Reageer