Hoofdklasse E toernooi: Meisjes Rotterdam en jongens Kampong de besten - Hoofdklasse Hockey Nederland

Hoofdklasse E toernooi: Meisjes Rotterdam en jongens Kampong de besten

Op zaterdag 29 juni vond het Hoofdklasse E Toernooi 2013 plaats op Hockey Club Rotterdam. De meisjes van HC Rotterdam en de jongens van Kampong wonnen dit toernooi, waaraan de eerste jongens- en meisjes E-teams van alle hoofdklasseclubs deelnamen. Het toernooi markeert voor de deelnemers de overgang van mini naar de D-lijn. Daarom speelde iedereen op watervelden en voor het eerst tellen de resultaten serieus mee. Op Facebook en Twitter werd uitgebreid verslag gedaan, en de volgende dag stond meteen een mooi filmverslag op Facebook. Klik hier voor het filmpje.

En ook de prijsuitreiking was bijzonder. Een dag voor zijn officiële aantreden, reikte de nieuwe voorzitter van HC Rotterdam, Edwin Brouwers en bekers uit. Oranjekeeper Pirmin Blaak van Heren 1 van HC Rotterdam beloonde de twee beste keepers met een keepers clinic.

Ook de deelnemers van 2014 zijn inmiddels bekend. Helaas zullen door degradatie van hun topteams de jongens E van Voordaan en SCHC niet worden uitgenodigd. Voor hun in de plaats kunnen Hurley en Tilburg een uitnodiging tegemoet zien. De meiden E van HIC zullen het stokje overnemen van De Terriers. We kijken nu al uit naar het vierde Hoofdklasse E Toernooi in 2014.

 

Reageer