Bonnet verlengt contract bij Pinoké

gilesbonnet

Giles Bonnet heeft aangegeven zich voor langere tijd aan Pinoké te willen verbinden. Dat meldt de club in een persbericht. Naast zijn functie als trainer/coach voor het eerste herenteam is de Zuid-Afrikaan nauw betrokken bij zowel de jeugdopleiding als de dames van de Amsterdamse hoofdklasser. ‘Hij deelt de visie van het bestuur dat het opleiden en inpassen van de talentvolle jeugd hoge prioriteit heeft’, aldus bestuurslid Nol Phijffer. Bonnet krijgt extra ondersteuning bij die taak.

Daarnaast blijft hij actief als coach van de Zuid-Afrikaanse vrouwenselectie en als adviseur van de Chinese hockeybond.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

jvdb

Mooi dat Pinoke voor continuiteit kiest. Bonnet heeft de club definitief uit de kelder van de hoofdklasse gelootst en nu goede middenmotor gemaakt.
De volgende stap zal lastige worden: Met 5 topploegen (OZ, Bloemendaal, Rotterdam, Kampong, Amsterdam) zal doorgroeien naar een Play Off positie er niet inzitten.

Beste van de rest lijkt het hoogst haalbare. Dat betekent dat de club er wellicht verstandiger aan doet het komende jaar wat meer te investeren in Dames 1. Daar moet een volledig nieuw team gebouwd worden. Om ook uiteindelijk een degelijke hoofdklasser te worden. Dat kost tijd, energie, aandacht en geld.

amsterdam

de nieuwe alex ferguson van het hockey? Aantal dienstjaren van taco van den honert en rick mathijssen begint ook al aardig op de lopen! dit de sleutel onder het brede amsterdamse succes in het hockey? zowel bij de senioren als de jeugd? niet te snel in paniek raken en geen rare ontslagen!

JW

Heel goed om te horen. Bonnet heeft idd de mannen ontwikkeld van vaste play-off kandidaat naar stabiele hoofdklasser. Doorstroming van de talentvolle jeugd en aanhaken bij top 5 is nu de grote uitdaging, maar beleid lijkt te kloppen, zowel bij de jeugd als heren.

Succes Giles!

Hoezee

Terecht. Super goede coach. Lekker honkvast. Alleen maar mooi. Gefeliciteerd Pinoke. Gefeliciteerd Bonnet.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.