De voorspellingen zondag 22 september (dames)

130511_SCHC_Asd_312

Dit weekend spelen de dames de derde speelronde. Zo speelt nieuwkomer HIC haar tweede thuiswedstrijd en is de topper Den Bosch – SCHC te bewonderen. Lees hier de voorspellingen van de redactie. Niet mee eens? Laat jouw voorspellingen hier achter!

Nijmegen – Kampong

Nijmegen heeft dit seizoen nog niet weten te scoren. Met twee grote nederlagen tegen Amsterdam en Laren zullen zij niet met veel vertrouwen naar de wedstrijd tegen Kampong toeleven. Kampong zal deze wedstrijd zonder moeite winnen: 0-3

MOP – Amsterdam

De dames van Amsterdam moeten dit weekend afreizen naar MOP, waar zij vorig seizoen nog gelijkspeelden. MOP moet het hebben van hun thuiswedstrijden. Hier zullen zij ook gebrand zijn om van de landskampioen te winnen. De klasse van de Amsterdammers (met veel internationals) zal het verschil maken dat zij dit weekend de drie punten mee naar huis nemen: 2-4.

HIC – Laren

De Amstelveense nieuwkomer in de Hoofdklasse speelt haar tweede thuiswedstrijd tegen Laren. Laren wist al twee keer te winnen. HIC wist vorig weekend haar eerste punt ooit in de Hoofdklasse te veroveren bij Pinoké. Zal HIC weer gaan stunten? Of is het de klasse van Laren die met een overwinning soeverein aan kop staan. De redactie denkt een overwinning voor Laren: 1-4.

Hurley – Pinoké

Dit weekend spelen zowel de heren als de vrouwen tegen Hurley. Hurley zal dit seizoen mee gaan strijden voor de eerste vier plekken, Pinoké zal onderin zichzelf moeten gaan opmaken voor degradatie hockey. Hurley weet simpel  te winnen: 4-1.

Oranje Zwart – HDM

Oranje Zwart steelde vorige week een punt bij Den Bosch. De dames zitten in een goede flow. HDM speelde vorige week thuis gelijk tegen Hurley. De ploeg uit Den Haag blijft het lastig vinden om het net te vinden. Oranje Zwart met meer ervaring in de ploeg zal thuis weten te winnen van HDM: 2-0.

Den Bosch – SCHC

Den Bosch hapert tijdens de start van de competitie. Paumen heeft nog niet gescoord en het lijkt alsof dat toch wel een belangrijke schakel is voor de nummer twee van vorig seizoen. SCHC heeft dit jaar een sterke ploeg en Den Bosch zal dat merken tijdens deze wedstrijd. Als Paumen scoort, dan wint Den Bosch, de redactie denkt echter van niet: 1-2.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Henk

haha wat een voorspelling MOP – AMD 2-4 MOP doet gewoon mee voor de titel.

@Henk

Ik denk niet dat de uitkering voor de correct voorspelde uitslag bij de bookmakers een fortuin had opgeleverd…

sjon

henk ,gaat het lekker? Deze wedstrijd kan mop 10 x spelen en ze verliezen hem 9 x. Mop mee voor de titel, ik zou even aan je voorhoofd voelen.

Henk

Sjon, als je het spelletje een beetje door heb dan zie je dat AMD 2 spelers voorin zet om te wachten op een door geschoten bal en daardoor mis je twee spelers op het middenveld . AMD doet dit bij elke wedstrijd en had de eerste twee wedstrijden geluk ?? Zet er een flesje op dat van de 10 wedstrijden 10 door MOP gewonnen wordt 😉
en ik ben ook niet op mijn achterhoofd gevallen :-)

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.