Naast Agliotti vertrekken ook Bachmann en de Vos bij OZ

Roel Ubels

Het Eindhovens Dagblad meldt vandaag dat na Marilyn Agliotti ook Tina Bachmann en Charlotte de Vos hebben aangegeven na dit seizoen te stoppen bij het eerste damesteam van Oranje Zwart. Beide spelen al vijf jaar voor de Eindhovense club.

Coach Kai de Jager geeft aan dat hoewel hij de kans zeer klein acht dat Bachmann als speelster blijft, OZ met de Duitse wel in gesprek is voor een andere functie binnen de vereniging. De afgelopen jaren coachte ze al meisjes A1 van de club.

De Jager vertelt verder dat het niet makkelijk is om versterking te vinden voor de vertrekkende ervaren dames. “Het is best een lastige situatie. We zoeken iemand van een bepaald niveau, iemand die echt van toegevoegde waarde kan zijn en die in zichzelf en in Oranje Zwart wil investeren en dat allemaal binnen de financiële middelen die er beschikbaar zijn.”

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

sjaak

einde OZ dus

Sep

Nu is het echt aan de “talenten”. Die eerst door de jeugdbondscoaches geselecteerd zijn. Die bij OZ werken/werkten. En toen ineens talent waren. Vreemd maar wie weet zie ik het fout en spelen ze volgend seizoen iedereen weg.

alternatieven

Bachmann wil graag hoofdcoach worden.

arie

En wat doet de rest?
Magis naar laren/deb?
Scheerlinck naar kampong/laren?
Verbruggen en keil naar Db?
Of gaat alles toch blijven? Duidelijk dat ze elk jaar die playoffs mislopen, zo goed als de selectie doet vermoeden dat ie is, is ie dus niet..
Wat doet de jager?

Flauwe grap

De Jager zorgt voor de cohesie :).

piet

wat een geruchten allemaal..? @arie weet je dit wel zeker?

misschien komt het juist ten goede als zij stoppen en gaan de talenten opstaan. Kan ook de goede kant opvallen.. ik hoop dat het gaat gebeuren. Mooi zo een jong team straks. succes!

arie

Deze roddels doen de ronde in de bekende wandelgangen, of ze ook uiteindelijk kloppen..Vast niet allemaal. Maar misschien weet iemand meer?

John

Wat doet de Jager? Wat doet het OZ bestuur kun je beter vragen. De Jager heeft het moeilijk, geen ster in de omgang met sterke persoonlijkheden. Hij valt wederom door de mand als hoofdcoach, bij Tilburg kreeg hij het ook niet voor elkaar.

Alternatieven

Ach, De Jager degradeert niet en dat is prima stap vooruit!

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.