Rotterdam heren naar play-offs, dames naar play-outs

De hockeymannen van Rotterdam hebben zondag maar nipt weten te winnen van Schaerweijde. In Zeist werd het 5-4 voor Hockeyclub Rotterdam en zo plaatste de ploeg zich als eerste in de hoofdklasse voor de play-offs.

Roderick Weusthof scoorde tweemaal. De overige treffers kwamen op naam van Robert van der Horst, Jeroen Hertzberger en Paul Melkert. Schaerweijde startte overigens prima aan het duel. De Zeistenaren kwamen na zeventien minuten op 1-0. Daarna volgde een sterke Rotterdamse periode waarin de ploeg uitliep naar een 2-5 voorsprong. In de laatste zeven minuten wist Schaerweijde toch nog tweemaal te scoren.

Rotterdam behoudt hierdoor de koppositie en is verzekerd van de play-offs om het landskampioenschap die over anderhalve week van start gaan.

De dames van HC Rotterdam waren niet succesvol. Op eigen veld werd met 3-1 verloren van Den Bosch, dat al geplaatst was voor de play-offs.

Ook Rotterdam wist al waar het aan toe was, namelijk de play-outs. Na 32 minuten stond de onoverbrugbare score van 3-0 al op het bord. Kathleen Taylor redde in minuut veertig de eer voor de thuisploeg.

Bron: RTV Rijnmond

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.