Toon Siepman bezig aan laatste seizoen bij MOP

MOP RV Toon Siepman

Toon Siepman stopt aan het einde van dit seizoen als trainer/coach bij de dames van MOP. De cornermeester was vijf jaar lang coach van de Vughtse ploeg waarmee hij in zijn eerste seizoen (2009-2010) direct promoveerde naar de Hoofdklasse.

Credit: Rob Visser

Credit: Rob Visser

“Het is na 5 jaar mooi geweest”, aldus Siepman. “De beslissing is best lastig. Ik heb het erg naar mijn zin en ik heb het gevoel dat er nog steeds een gezonde klik is. Echter, het team is naar mijn mening toe aan een nieuwe en jonge coach. Bovendien ben ik 62 als mijn contract afloopt en wil ik tijd hebben om op een rijtje te zetten wat ik verder nog leuk vind en wat mijn ambities nog zijn. Om die redenen heb ik MOP al in een heel vroeg stadium van mijn vertrek op de hoogte gebracht”.

“Toon heeft in een vroeg stadium reeds aangeven dat er een kans is dat hij zou stoppen aan het einde van dit seizoen”, aldus Remco van Lotringen, commissaris Tophockey van MOP Dames 1. “Ik wist natuurlijk dat deze dag een keer zou komen maar ik ben blij dat deze pas na 5 jaar is gekomen. Als dit eerder was gebeurd, hadden we toch een probleem gehad op MOP. Nu laat Toon een stabiel elftal achter waar nog veel progressie in zit. Wij zijn hem dan ook veel dank verschuldigd voor wat hij heeft neergezet. Aangezien deze beslissing geen verrassing is voor mij, is er op de achtergrond al het nodige in gang gezet. We streven er dan ook naar om op korte termijn naar buiten treden met betrekking tot de nieuwe trainer/coach voor volgend jaar. En, wellicht zal Toon een rol blijven spelen bij MOP Dames1. Ook daar zijn we over in gesprek, maar dat ligt natuurlijk ook aan de nieuwe trainer/coach”.

De dames van MOP bezetten op dit moment de zevende plek in de hoofdklasse.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Nieuwsgierig

Oeh, spannend. Wie zal hem op gaan volgen? Kanshebbers?

Toon is wel echt een goede coach, zal heel lastig zijn om een goede opvolger te vinden voor te club. Hij heeft mooie dingen gedaan bij en voor MOP.

Bert

Roger van Gent?

jvdb

Alferink van Push lijkt me uitstekende opvolger. Was assistent. Heeft ervaring opgedaan bij Push. De beste keuze, lijkt me.

Of wellicht Agliotti.

oke

Heeft Agliotti ooit gecoacht? Eric Verboom en Jeroen Delmee geven ze nu ook al training. Wie weet? Jammer dat Janneke Schopman in Amerika zit.

Frits Bosman

Beste Toon,

Bedankt voor de mooie jaren.

SUPPORTERS CLUB

WWWW&R&B

ton

Bas boogaard lijk me prima keuze.

Mopper

Ageeth Boomgaard

ben

Rick Mathijssen

Henk

Wie wil er heen? een dameslijn met alleen een eerste elftal. Val je net buiten de boot kan je niks meer of je moet het leuk vinden om in “dames 2” te hockeyen tegen Den Bosch dames 19..

Gerry Aarts

Mijn dochter speelt in dames 19 van HC den Bosch.
Ze hebben veel lol in de wedstrijden, heel leuk om te zien.

@Gerry

He Gerry, wat leuk om te horen, waar spelen ze zondag?Dan kom ik ook even kijken, de Hoofdklasse ligt toch al stil.

Gerry Aarts

Wat een pech, dames 19 van den Bosch speelt ook niet, wordt dus een zondag om een keer andere leuke dingen te doen.

Joep

Karel Alferink lijkt me! Doet het dit jaar erg goed bij Push en heeft een grote kans om daarmee de hoofdklasse te halen. De stap naar MOP is een logische.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.