Uitslagen zondag 10 november (heren)

MDW 10112013__MG_4337

Vandaag werd bij de heren de elfde speelronde gespeeld. Lees hier de uitslagen en korte samenvattingen van het verloop van de wedstrijden.

MDW 10112013__MG_4337

Pinoke – Den Bosch: 3-5

Den Bosch schiet in het Amsterdamse Bos uit de startblokken. Pepijn Luijkx scoort met een mooi lobje al  in de eerste minuut de openingsgoal. Twee minuten daarna zet Joost van de Vijfeiken zijn team alweer op gelijke hoogte en vlak voor rust is het Olmer Meijer die Pinoké middels een strafcorner op voorsprong brengt. Ook in de tweede helft kent Den Bosch een goede start. Austin Smith weet dan de stand op 2-2 te brengen. Vervolgens is het de thuisploeg die weer op voorsprong komt door een eigen doelpunt van Den Bosch maar de gasten laten het er niet bij zitten en twee minuten later schiet Jasper Luijkx zijn team naar de 3-3. Den Bosch blijft vechten voor de overwinning en weet ook op voorsprong te komen via wederom een corner van Austin Smith. In de eindfase wordt Den Bosch op de been gehouden door een aantal goede reddingen van keeper Piet Noordam en uiteindelijk is het wederom aanvoerder Smith die de stand op 3-5 zet.

HGC – Schaerweijde:  7-0

De thuisploeg kent een vliegende start. Al in de eerste minuut is het Tom Hiebendaal die het goal weet te raken. Vlak voor rust schieten Phil Burrows en Simon Egerton de voorsprong naar 3-0 en is de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. In de tweede helft loopt de thuisploeg volledig over de mannen uit Zeist heen en zijn het Bakhuis, Spitaels, wederom Hiebendaal en aanvoerder Floris van der Linden die de eindstand op het bord zetten. HGC wint met 7-0.

Tilburg – Bloemendaal: 1-4

Daniel Aarts opent na 10 minuten de score voor de thuisploeg. Vervolgens komt Bloemendaal weer op gelijke hoogte via een eigen doelpunt. In de fase die volgt voert Bloemendaal de druk op en krijgt aan het eind van de eerste helft nog twee grote kansen om op voorsprong te komen maar het doel wordt niet geraakt. Zo wordt een strafcorner inzet vanTom Boon gestopt door Camille van Emstede en daarna belandt er nog een tip-inn op de paal. In de tweede helft komen de gasten middels een strafcorner eindelijk op voorsprong maar pas in de slotminuten weten de Mussen de wedstrijd echt af te maken. Ze winnen ietwat geflatteerd met 1-4.

Rotterdam – Amsterdam: 6-3

De thuisploeg neemt in deze wedstrijd via Jeroen Hertzberger een vroege voorsprong die niet al snel wordt uitgebreid naar 2-0 door een goal van Timmo Kranstauber. Dan volgt een heel ongelukkig moment voor Seve van Ass. Hij wordt door Amsterdam spits Valentin Verga met de stick op de mond geraakt en verliest hierdoor zeven tanden en breekt ook zijn kaak. Verga krijgt naar aanleiding van deze actie rood en dus staat Amsterdam vanaf dat moment met één man minder. Rotterdam komt hierdoor niet echt meer in de problemen. In de tweede helft maakt Bjorn Kellerman er 3-0 van en Amsterdam weet dan aansluiting te vinden via Mirco Pruyser maar enkele minuten later is het Jeffrey Thys die zijn ploeg weer naar een veilige marge van 3 schiet. Vervolgens weet Pruyser weer het doel te vinden maar weet ook Thys weer de voorsprong te vergroten. In de laatste minuut brengt Kranstauber de eindstand op 6-3

Laren – Kampong: 3-6

De wisseling van de coaches bij Laren lijkt zondag het gewenste schokeffect op te leveren. Al na 10 minuten staat de thuisploeg 2-0 voor door goals van Tommy Hofkamp en Eli Matheson. Kampong komt daarna via Thierry Brinkman terug op 2-1 en niet veel later staat het alweer gelijk door een goal van Philip Meulenbroek. In de 30e minuut komt Kampong via aanvoerder Quirijn Caspers voor het eerst op voorsprong maar Laren blijft vechten en weet vlak voor rust via Eli Matheson weer gelijk te komen. In de tweede helft is Laren uitgestreden. Kampong komt op voorsprong via Robbert Kemperman en daarna zijn het Brinkman en Weusthof die de einduitslag op 3-6 zetten. Laren verliest weer maar zullen uit de goede eerste helft zeker vertrouwen hebben gewonnen voor de tweede seizoenshelft.

Oranje Zwart – Hurley: 4-2

Via twee strafcorners Mink van der Weerden komt OZ al in de eerste helft met 2-0 voor. De Eindhovenaren hebben vervolgens vele kansen om deze voorsprong uit te bouwen maar deze worden niet benut. Aan het eind van de eerste helft krijgt Hurley een strafbal en deze wordt achter keeper Jenniskens gepusht door Kenny Bain. In de tweede helft weet OZ wel de voorsprong te vergroten via goals van Gabriel Dabanch en wederom van der Weerden. In de slotminuten scoort Bain voor Hurley nog de 4-2 maar deze is slechts voor de statistieken. Oranje Zwart kruipt door deze overwinning omhoog naar de tweede plek.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.