Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

KZ

Ik vind het heel erg knap wat HGC dit jaar klaarspeelt. Vrijwel iedereen verwachtte bij aanvang van het seizoen dat HGC zich zou gaan meten met plaats 8 tm 11. Erg knap dus.

Als je ziet hoe ze spelen dan is dit gewoon erg leuk om naar te kijken. Ik krijg het bijna mijn strot niet uit maar doe het toch: hup HGC.

HGC

Waarom krijg je het je strot bijna niet uit KZ? Het is toch een knappe prestatie van HGC? Of ben je jaloers? Dat kan hoor, en dat is ook heel menselijk. Maar toch bedankt voor de aanmoediging!

@kz

Nou KZ, kan me niet voorstellen dat je echt van KZ bent. Een doorsnee KZ-lid kan HGC echt wel waarderen.

Frederik

En bovendien MOETEN ze bij KZ wel aardig zijn voor HGC. Want binnenkort melden ze zich daar met hangende pootjes aan de poort om zich middels een fusie door HGC uit de modder te laten trekken….

fusie

@Frederik, het lijkt me niet meer dan wijs voor Den Haag als KZ en HGC zich zo spoedig mogelijk vinden en over de clubkleuren heen stappen. Mooiste zou zijn als HDM mede instapt. Nu nog over de clubkleuren heen stappen. Maar snelheid is geboden, ook nu HDM ongeslagen piekt en bovenin de OVK staat. De HK is qua hockeyniveau en financiën een totaal ander verhaal. Dus nu HGC en HDM het zo goed doen en de HK voor Den Haag ook voor 2014/15 vrijwel zeker is zouden deze clubs zsm die stap moeten maken. De HK “dreigt” kleiner te worden, zaken worden in de toekomst alleen maar moeilijker.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.