Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Piet

Misschien een nieuw/ander keepertje voor DB?

chris

klasse Kampong!

Joost

@ Piet: Piet Noordam is niet een slechte keeper, maar Den Bosch wordt in eigen cirkel weggespeelt. Daar kan een keeper niet zo heel veel aan doen.

Frans

De eerste goals en dan vooral de tweede en derde zijn gewoon blunders! Hij keept al een aantal weken niet heel sterk, wie is de tweede keeper van den Bosch?

piet

3 ballen door je stokken in 15 minuten. Dat is wel een record in de Hoofdklasse neem ik aan toch?

Joost

Ja dat is wel een beetje erg idd. Hij gaat er niet echt duidelijk op. Geen duidelijke keuze.

bak31

je hebt gewoon keepers die met avond licht meer ballen door de koekoek krijgen dan andere….

avond wedstrijden met kookabura ballen met gaatjes waar het licht weerspiegelt helpt zeker niet mee! voor een keeper…zeker niet bij corners waar de bal van de grond af komt…

maar 3x koekoek is veel, maar zijn de moeilijkste ballen voor een keeper.. hij is jong! groeien gaat soms met tegenslag.. ga dat nu niet meteen allemaal afbranden.. . ben blij dat er nog wat jonge keepers komen…

Kees

Is deze jongen niet eerste keeper bij Jong Oranje??

Henk

Klopt helemaal Kees. Die jongen heeft al 54 keer mogen vissen in 13 wedstrijden maar is blijkbaar de beste jongeling van de hele HK en OVK. Is het toeval dat de JO-coach en de DB-coach één en dezelfde persoon zijn? Hij kijkt nooit bij andere wedstrijden maar mag wel beslissen wie de beste is. Beetje vreemd lijkt mij.

tsja

Keept een vrij ongelukkige wedstrijd, maar behalve die derde goal vind ik eigenlijk dat hem niet zoveel valt te verwijten. Neem de 4de, 7de en 8ste, als hij niks doet speelt kampong een 2 of 3 tegen nul uit. Mij valt vooral het enorm naieve verdedigen op.

Kees

Een keeper op dit niveau moet in staat zijn om zijn verdedigers te sturen. Meer dan eens staat een aanvaller vrij in de cirkel. Niet alleen een verdedigersfout, maar ook een coachingsfout van de keeper. Verder heb ik nog nooit een keeper met zijn stick al zwaaiend een strafcorner zien stoppen. Dat is een technische keepersfout. Geeft niet, maar ik ga wel een beetje met Henk mee in zijn constatering.

keepert

Deze keeper is nog in zijn ontwikkeling. Daarbij is het een topploeg als Kampong tegen een ploeg die net geen playouts zal gaan spelen. Is nogal een verschil he. Denk niet dat dit een keeper aan te rekenen is. Ja hij moet leren. Maar loop toch niet zo te zeuren. Wie willen jullie dan in het doel? Die wokkel van Laren?

Kees

Keepert, natuurlijk moet hij nog bijleren. Dit zag er alleen niet heel goed uit. Een aantal basale zaken zou hij al wel beter op orde moeten hebben. Kijk ook eens in de OVK waar een aantal jonge(re) keepers meer dan prima het doel verdedigen. Het is geen gezeur, wel een constatering.

Broos

@ keepert: “Die wokkel van Laren”??? Heb Goedegebuure in z’n eentje van Schaerweijde zien winnen vrijdagavond. Maakt prachtige reddingen op ik weet niet hoe veel corners van Taekema en Looijen en een hard schot van Engelkens in eerste helft (ook met kunstlicht en kooka’s).

Kamponger

Goedegebure keept als heel lang super met soms zijn down time maar hij hield schc bijna in de HK.

Noef

Goedegebure is een prima doelman, Noordam is nog geen wereldkeeper. De vraag is of hij dat ook wel gaat worden, staat eigenlijk al een paar jaar stil in zijn ontwikkeling.

Kees

@Noef ben het niet helemaal met je eens, goedegebuure is geen prima doelman. Noordam ook nog niet, ben benieuwd of hij zich inderdaad nog gaat ontwikkelen. Want dit was wel een hele slechte wedstrijd van zijn kant, iedere keeper maakt fouten

Kamponger

Kees bedoel je daarmee dat Goedegebure beter dan prima is? We gaan zien hoe Noordam het doet op het WK onder 21.

Chips

Ik denk dat met “die wokkel van Laren” die reservekeeper wordt bedoelt. Appels wel met appels vergelijken als je het mij vraagt.

Kees

@kamponger, ik heb niets over goedegebuure gezegd?!

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.