Voorspellingen zondag 3 november (dames)

Amsterdam-SCHC (3)

Nieuwe speelrondes, nieuwe voorspellingen! Lees hier de voorspellingen voor de dames speelronde van zondag 3 november. 

Jannette Brouwer

Credit: Jannette Brouwer

Den Bosch – HIC: 7-1

HIC verkeert in zeer zwaar weer. Afgelopen dubbelweekend werden wederom geen punten behaald. Sterker nog; zowel tegen Hurley als tegen Oranje Zwart kwam HIC er niet aan te pas. En dan moet de ploeg van topscorer Roanne Voorburg ook nog op bezoek bij Den Bosch. Aan de Oosterplas staat HIC binnen de kortste keren op een onoverbrugbare 3-0 achterstand waarna Den Bosch freewheelend naar een ruime 7-1 zege gaat.

HDM – MOP: 2-4

Ik had MOP vorige week een verrassend puntje in het verschiet gesteld tegen Den Bosch, maar in Vught bleek niks te halen. En daardoor is de gevarenzone dichterbij dan een plekje in de play offs. Zondag wacht daarom een toch wel belangrijk duel tegen HDM. HDM heeft afgelopen zondag een behoorlijke tik gehad in en tegen Nijmegen en dat werkt nog behoorlijk door bij de Haagse ploeg. MOP maakt hier gebruik van en weet eenvoudig te winnen.

Pinoké – Nijmegen: 1-1

Het degradatieduel in het Amsterdamse bos eindigt in een terecht gelijkspel waar beide ploegen niet heel veel mee opschieten. De stand is al bij rust bereikt (doelpuntenmakers Sierou Frankema en Kim Roosmalen), na rust overheerst de angst om te verliezen bij beide ploegen. Er worden weinig kansen gecreëerd en zeer voorzichtig gespeeld. Ook drie gele kaarten bieden geen soelaas, waardoor er niet meer gescoord wordt.

Laren – Kampong: 3-1

Het moest er een keer van komen; de eerste nederlaag van Laren. In het Wagener stadion verloor de koploper van de landskampioen. Terecht overigens. Van slag is de ploeg niet, sterker nog tegen Kampong pakt het de draad gewoon weer op. De Gooise ploeg speelt sterk en geeft Kampong totaal geen kans, ondanks een vroege voorsprong door een doelpunt van Julia Muller.

Oranje Zwart – Hurley: 3-2

Kan Oranje Zwart zich nog mengen in de strijd om een plekje in de play offs? De afgelopen weken pakte de ploeg uit de lichtstad veel punten en lijkt daarmee de aansluiting met de topploegen enigszins te hebben gevonden. Om dit zo te houden moet er zondag gewonnen worden van Hurley. In een schitterende wedstrijd tussen twee aanvallende teams is Oranje Zwart net wat gelukkiger. MVP? Sian Keil met drie prachtige doelpunten.

SCHC – Amsterdam 2-3

Weer een kraker in de Hoofdklasse en weer delft de ploeg van Janneke Schopman het onderspit tegen een topploeg. Na Laren en Den Bosch is ook Amsterdam beter dan SCHC. Onder aanvoering van de leukst twitterende sporter  van Nederland Eva de Goede speelt Amsterdam een weergaloze eerste helft, komt 2-0 voor en speelt de wedstrijd na rust professioneel naar huis. De twee doelpunten van Roos Drost vlak voor tijd mogen niet baten voor SCHC.

 

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.