Ingwer Wiese verruilt SCHC voor Bloemendaal - Hoofdklasse Hockey Nederland

Ingwer Wiese verruilt SCHC voor Bloemendaal

Ingwer Wiese speelt komend seizoen voor Bloemendaal. De 32-jarige Wiese speelde zes seizoenen voor SCHC en maakte vier seizoenen deel uit van de nationale zaalselectie.

Eerder kondigden de Mussen al de komst van de Belg Arthur van Doren en Jorrit Croon aan. Keeper Maurits Visser keert terug op het oude nest en vanuit de jeugd maken keeper Flip Wijsman en David Luijckx de overstap naar het vaandelteam.

Competitiestart

Met de komst van Wiese heeft Bloemendaal de herenselectie compleet. De Hoofdklasse start voor de heren op 26 augustus. De dames beginnen op 2 september.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2018-2019

Comments (4)

 1. Eerder was al bekend dat inger wiese naar rood wit zou gaan.
  Aanwinst @ Floppieenteun ?

 2. Floppieenteun

  @hockey, lastig te beoordelen. Ken de ins en outs niet. Kan me voorstellen dat de meeste mensen binnen de hockeywereld dit wel verrassend vinden. Wiese altijd wel een goede speler gevonden. Gun hem in ieder geval het beste, en hoop dat hij het (weer) gaat waarmaken. Denk verder dat Croon, van Doren en Visser hele goede aanwinsten zijn. Verder vind ik het leuk om te zien dat er weer eigen jeugd (Wijsman en Luijckx) doorstroomt naar het 1e elftal.

 3. Mussschen

  Ben wel benieuwd wie volgend jaar de corner gaat doen, Zou Jasper Brinkman uit kunnen groeien tot het SC canon?

  Basis:

  Maurits Visser (k)(voormalig Jong Oranje) 21 jaar

  Floris Wortelboer (Oranje) 22 jaar Arthur van Doren (Belgie) 23 jaar Mats de Groot 27 jaar Jasper Brinkman (Jong Oranje) 21 jaar

  Manu Stockbroeckx (Belgie) 24 jaar Glenn Schuurman (Oranje) 27 jaar Jorrit Croon (Oranje) 20 jaar

  Thierry Brinkman (Oranje) 23 jaar Roel Bovendeert (Oranje) 26 jaar Florian Fuchs (Duitsland) 26 jaar

  Wissels: Yannick van de Drift (Jong Oranje) 21 jaar Sander ‘t Hart 28 jaar Tim Swaen 27 jaar Sam Martens 20 jaar David Luickz 18 jaar Ingwer Wiese 31 jaar (?)

 4. Ingwer is 32 jaar.

Reageer