Jorge Nolte nieuwe coach van Dames 1 van Klein Zwitserland | Hoofdklasse Hockey Nederland

Jorge Nolte nieuwe coach van Dames 1 van Klein Zwitserland

 

Hockeyclub Klein Zwitserland heeft Jorge Nolte met ingang van het nieuwe hockeyseizoen aangesteld als coach van Dames 1. Jorge Nolte heeft als coach ruime ervaring. Zo bracht hij Dames 1 van Bloemendaal van de Overgangsklasse (nu de Promotieklasse) naar de Hoofdklasse en heeft hij bij Hurley de afgelopen jaren in de hoofdklasse bij Dames 1 aan het roer gestaan.

Bij Klein Zwitserland zijn ze al druk bezig met de invulling van de technische staf voor komend seizoen. Zo schuift Marijn Petermeijer, de huidige coach van Dames 1 door naar de Heren 1 van de club. Marijn is al twee seizoenen verbonden aan Klein Zwitserland en kent de club. Jaap Derk Buma, bestuurslid Klein Zwitserland en verantwoordelijk voor Tophockey is tevreden over de aanstelling van Nolte en de verschuivingen binnen de technische staf: “Wij zijn erg trots dat iemand met het kaliber van Jorge voor onze club kiest en een bijdrage wil leveren aan het realiseren van onze ambities. Marijn heeft de afgelopen twee jaar een grote impuls gegeven aan de professionalisering van Dames 1 en wij zijn verheugd zijn kennis en kunde in te kunnen gaan zetten bij Heren 1. Momenteel wordt er hard gewerkt om de puntjes op de i te zetten zodat de structuur rondom onze selectie teams staat als een huis.”

Ook Nolte is zeer te spreken over zijn nieuwe uitdaging en kijkt ernaar uit om met ingang van het nieuwe hockeyseizoen aan de slag te gaan: “Ik ben zeer verheugd om volgend jaar bij Klein Zwitserland aan de slag te gaan. KZ is een mooie club met een enorme historie en de club ademt een combinatie van nostalgie en tophockey. Ik kijk vol vertrouwen naar de toekomst als ik zie wat een mooie groep dames er staat en welke stappen de club de afgelopen jaren al gemaakt heeft”.

Reageer