Justin Reid Ross verlaat na zes seizoenen Amsterdam | Hoofdklasse Hockey Nederland

Justin Reid Ross verlaat na zes seizoenen Amsterdam

Voor seizoen 2020-2021 zullen vier waardevolle spelers Amsterdam verlaten. Om te beginnen zal Justin Reid Ross, de Zuid-Afrikaanse oud-international ons verlaten. Justin speelde zes seizoenen bij AH&BC. Met zijn tomeloze inzet als verdediger en waanzinnige strafcorner was hij van grote waarde. Hij heeft veel goals voor ons gemaakt. Zo is hij in seizoen 2014/2015 topscoorder in de hoofdklasse geweest. Jarenlang is hij van grote waarde voor het team geweest, zowel op als naast het veld.

Rik van Kan zal na een lange carriere in de Hoofdklasse bij HGC, Bloemendaal en de laatste twee jaar bij AH&BC, stoppen met hockeyen op het hoogste niveau. Hij heeft ervoor gekozen om voorrang te geven aan zijn maatschappelijke carriere. Wij zullen zijn energie en snelheid als spits missen.

Als laatste gaan Boris Burkhardt en Wiegert Schut samen naar HDM. Beiden gaan terug naar de club waar zij ooit eerder hebben gespeeld. Boris heeft vier seizoenen en Wiegert twee seizoenen bij ons gespeeld. Niet alleen succesvol op het veld, maar beiden ook in de zaal. Vorig jaar zijn ze zelfs Nederlands zaalkampioen geworden en was Boris onderdeel van Oranje in de zaal. We zullen ze beiden missen, zowel op het veld als hun verbindende rol daarbuiten.

We verwachten de komende weken met meer transfer nieuws te komen, maar zoals eerder genoemd zal Daan Dekker van Almeerse Hockeyclub ons komen versterken in de achterhoede. Hij heeft bewezen daar een waardevolle rol te kunnen spelen.

 

Reageer