Kai de Jager nieuwe assistent heren Rotterdam - Hoofdklasse Hockey Nederland

Kai de Jager nieuwe assistent heren Rotterdam

Kai de Jager is met ingang van het nieuwe hockeyseizoen assistent‐trainer/coach van de herenselectie van Rotterdam. De Jager, nu nog in eenzelfde rol actief bij Kampong, is de opvolger van Nanco Jansonius die heeft aangegeven dat hij na twee seizoenen Rotterdam wil verlaten.

“Ik heb het bij Rotterdam enorm naar mijn zin, maar de laatste tijd kriebelt het”, geeft Jansonius aan. “Ik wil mij elders verder ontwikkelen als eindverantwoordelijke bij een topteam.”

Ervaren

“We zijn blij dat we een waardige opvolger hebben kunnen vinden voor Nanco”, zegt Mark van Rijn, bestuurslid Tophockey van Rotterdam. “Met Kai halen we een bijzonder ervaren assistent‐coach in huis die er samen met Albert‐Kees Manenschijn voor moet zorgen dat we onze ambitie waarmaken om ieder jaar mee te doen in de strijd om de play-offplekken.”

De Jager, oud‐speler van Tilburg, is naast zijn functie bij Kampong ook actief als assistent-bondscoach van Ierland en was in het verleden onder meer als hoofdcoach verantwoordelijk voor de damesselectie van Oranje Zwart, Nederland Meisjes‐B en Jong Oranje‐dames.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2018-2019

Reageer