Kampong trekt Pam Imhof en Maria Lopez Garcia aan

Kampong heeft zich versterkt met de jonge aanvallende middenvelder Pam Imhof (21) van Pinoké en de Spaanse international María López García (27), die afkomstig is van Club de Campo uit Madrid.

López Garcia speelde 120 interlands voor Spanje en kwam uit op de Olympische Spelen van Rio. Afgelopen seizoen werd ze met Club de Campo landskampioen en uitgeroepen tot beste speler van de competitie. “Kampong is een uitdaging en een stap vooruit in mijn ontwikkeling. We hebben een selectie met veel kwaliteit en de ambitie om play-offs te bereiken. Ik breng mijn ervaring, maar van dit team en deze competitie kan ik veel leren!”, zegt López Garcia in het persbericht

Imhof

Imhof, die woonachtig is in Utrecht, speelde 14 jaar voor Schaerweijde voordat ze vorig seizoen overstapte naar Pinoké. De Steekneuzen degradeerden en de aanvallende middenvelder blijft door de overgang naar Kampong in de Hoofdklasse actief. “Het team en coach Santi voelen nu al heel vertrouwd en vooral hun ambitie om als groep naar een hoger niveau te groeien en daar alles voor te doen, spreekt me zeer aan.”

Coach Santi Freixa van Kampong Dames 1 zegt over de komst van het duo: “Maria heeft internationale ervaring als verdediger, loopvermogen met de bal en een uitstekende flatspass. Pam is jong en heeft veel potentie. Ze kan met haar aanvallende kwaliteiten veel bijdragen aan ons team. Ik ben heel blij met beide spelers.”

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2017-2018

Reageer

Contact Us