Kampong trekt Ties Ceulemans aan - Hoofdklasse Hockey Nederland

Kampong trekt Ties Ceulemans aan

De heren van Kampong hebben hun selectie versterkt met Ties Ceulemans. De 24-jarige middenvelder is afkomstig van Schaerweijde, waarvoor hij vier seizoenen speelde en afgelopen jaar aanvoerder was. Daarvoor kwam Ceulemans uit voor Nijmegen waar hij ook de jeugdopleiding doorliep.

“Ik stap over van een mooie club waar ik als aanvoerder een grote verantwoordelijkheid had. Maar ik wil in deze fase van mijn carrière alles geven om op het allerhoogste niveau te slagen. Deze kans om bij de landskampioen te spelen grijp ik daarom met beide handen aan!”, zegt Ceulemans op de Facebookpagina van Kampong.

Stofzuiger

“In de jeugd was ik de spits met acties”, gaat Ceulemans verder. “Bij de senioren ben ik een hardwerkende box-to-box middenvelder geworden. Een stofzuiger die het vuile werk opknapt.”

Met de komst van Ceulemans is de selectie van Kampong voor komend seizoen compleet. Salvador Piera Bresca gaat terug naar Spanje, Erik Bouwens besloot te stoppen met tophockey en Rutger Marres verkast naar Pinoké, terwijl Casper Roelofs, Mats Tigchelhoff en Teun Kropholler doorstromen vanuit Jongens A1.

competitiestart

Kampong begint de titelverdediging op zondag 10 september met een thuiswedstrijd tegen Oranje-Rood.

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2017-2018

Comments (1)

  1. Goede speler

    Duidelijke verbetering tov Marres. Schaerweijde gaat hem nog missen

Reageer