Kenny Bain en Tim Hage verkassen naar HGC - Hoofdklasse Hockey Nederland

Kenny Bain en Tim Hage verkassen naar HGC

HGC heeft de komst gemeld van Kenny Bain en Tim Hage. Doelman Joey Niesten schuift door vanuit de A-jeugd naar het vaandelteam van de Wassenaarse club.

De 26-jarige Bain speelde onlangs zijn 150ste interland voor Schotland en kwam niet alleen uit voor Amsterdam, maar ook voor hdm en Hurley. De drie jaar jongere Hage is afkomstig van het gedegradeerde SCHC. Bij deze club was hij aanvoerder. De 18-jarige Niesten speelt vanaf de mini’s bij HGC. Afgelopen seizoen stond hij onder de lat bij Jongens A1.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (3)

 1. Niet gelukkig bij Amsterdam? Wel mooi, proberen en gewogen. Nu hopelijk weer up and running bij HGC. Vechtertje!

 2. JA TIM naar HGC, erg blij mee. Wat een talent, die het nu meer kan laten zien. Jammer voor SCHC aangezien de toppers van het team allemaal weg gaan, maar goed… part of the deal..

  Iemand enige idee wat de achterliggende gedachte is van het vertrek van Bain? Deed het toch wel goed bij Amsterdam?! Of is het een persoonlijke keuze voor hem geweest… In ieder geval een aanwinst voor HGC.

  Denk dat HGC het nog verder gaat schoppen dan vorig jaar.

  Zie Bloemendaal ten opzichte van HGC weg vallen…

 3. Realiteit

  HGC heeft misschien meer kwantiteit en talent tov vorig jaar. Maar hebben ze nu een goede corner? Dat verlies is moeilijk op te vangen.

Reageer