Lammers: “Ik hoop dat zij nog een puntje morsen” - Hoofdklasse Hockey Nederland

Lammers: “Ik hoop dat zij nog een puntje morsen”

Hurley - Laren 1-2  (22 of 111)

Laren heeft in de strijd om de play-offs een belangrijke zege geboekt op Oranje Zwart. De Gooische dames versloegen de concurrent uit Eindhoven met 3-2.“Ik voel blijdschap. Het is een mooi cadeautje,” aldus aanvoerster Kim Lammers na de overwinning.

“Nu doen we nog vol mee, maar we hebben het nog steeds niet in eigen hand. Oranje Zwart moet een puntje morsen of wij moeten in de komende wedstrijden heel veel doelpunten maken. Wij hebben niets te verliezen en de druk ligt bij hen, dus ik hoop dat zij nog een puntje morsen.”

Met nog twee wedstrijden staan Oranje Zwart en Laren met een gelijk aantal punten op de respectievelijk vierde en vijfde plaats. Het lijkt erop dat Laren net op tijd op stoom komt. “Dat zou hartstikke mooi zijn. We hebben een hele goede ontwikkeling doorgemaakt en soms moet je een paar keer verliezen en een stapje achteruit doen om er twee vooruit te maken,” vertelt Lammers. “Als dat uiteindelijk beloond wordt met een vijfde plek, dan moeten we daar toch tevreden mee zijn.”

“We hopen het natuurlijk, we gaan echt voor die vierde plek”

Reageer