Gold Cup 2019: Laren wint na shoot-outs van Pinoké

 

In de ABN AMRO Gold Cup 2019 gaan de dames voor het eerst ook meestrijden. De Gold Cup wordt gezien als de ideale voorbereiding voor de Livera Hoofdklasse. Zie hier het gehele programma van de Gold Cup. Hoofdklassehockey is vandaag LIVE bij hockeyclub Schaerweijde.

Laren – Pinoké (Eindstand 0 – 0)

0′ Laren gaat meteen haar tweede potje spelen. Interessant is het vandaag om te zien hoe Pinoké het gaat doen tegen de ‘grotere’ clubs.

1′ Pinoké neemt de bal uit en gaat meteen volle druk spelen

2′ Strafcorner voor Pinoké. De corner gaat mis

4′ Pinoké blijft aanzetten en zet Laren volledig onder druk. Wederom een cirkelpenetratie voor Pinoké. Dit keer levert het niets op.

9′ Laren is nog niet over eigen de eigen helft geweest. Pinoké valt weer aan en scoort ook. Het doelpunt gaat, ondanks protesten, niet door. De bal zou buiten de cirkel in het goal van Laren zijn gegaan.

11′ Weer een schot van de Steekneuzen. Via een stick van Laren gaat de bal over het goal.

12′ Strafcorner voor Pinoké. De sleep is matig en mist kracht. Laren kan, via een overtreding van Pinoké, makkelijk uitverdedigen

13′ De eerste uitbraak van Laren is meteen een strafcorner. Het schot is van Lisanne de Lange. Haar schot gaat links naast de paal. De Lange speelt al haar hele carriere bij Laren. Ook komend seizoen is zij te bewonderen in de Livera Hoofdklasse.

Russtand

17′ Strafcorner voor Laren. Van der Veldt heeft een mooie actie en vindt een voet van Pinoké. De corner gaat mis.

18′ Laren begint met druk. Het is eigenlijk de eerste keer deze wedstrijd dat de ploeg uit het Gooi het probeert

20′ Strafcorner voor Pinoké. Wederom is het Adank die haar goal leeg houdt. Tegen SCHC was zij al succesvol, maar ook tegen Pinoké is zij een sta in de weg

22′ Laren komt er weer even uit, maar Pinoké pakt al snel de bal weer af. Hoe lang kan Laren de nul houden?

23′ Strafcorner voor Pinoké. De sleep gaat weer op de legguards van Adank, die gemakkelijk de bal kan verwerken

25′ Weer een strafcorner voor Pinoké. Een dubbel koppel op de kop van de cirkel. Tot drie maal toe is het Adank die haar goal leeg houdt. Niet alleen speelt Adank een goede wedstrijd, ook is zij goed te horen in het goal van Laren.

27′ Nog drie minuten te gaan. Pinoké is de betere ploeg, maar kan dit nog niet uitdrukken in doelpunten.

29′ Het duel lijkt een gelijkspel te gaan worden

30′ Strafcorner voor Pinoké. En de scheidsrechter fluit ook voor het einde van het duel. De bal wordt niet helemaal strak aangegeven. Toch kan Pinoké er nog een corner uit halen, doordat de bal op het lichaam gaat.

De wedstrijd eindigt in shoot-outs. Laren doet het hier net iets beter dan Pinoké en wint met 3 – 1

Einde wedstrijd

Reageer

Contact Us