Manu Stockbroekx: ‘Je wordt gewoon helemaal gek’

Veel doelpunten scoort Manu Stockbroekx niet, maar zijn tweede treffer van het seizoen bracht Bloemendaal de winst tegen Den Bosch. De Belg gooide na zijn winnende doelpunt uit vreugde zijn stick in de lucht.

“Als je in de laatste minuut scoort en drie punten mee naar huis neemt, word je gewoon helemaal gek”, legt Stockbroekx uit voor de camera van de NOS Studio Sport. “De adrenaline stijgt naar het hoofd. Je weet niet goed wat je doet. Het was uit pure vreugde om te vieren.”

Niet makkelijk

Vorige week leed Bloemendaal in en tegen Rotterdam de eerste nederlaag van het seizoen. Dat was toch wel even ‘een tikkie’ geeft Stockbroekx toe. “Het was nu zaak om aan de top te blijven en de punten te pakken. Het was niet makkelijk. Den Bosch is een taaie ploeg, maar ik ben blij dat we de drie punten mee naar huis nemen. We gaan lekker de winterstop in.”

Hoewel Stockbroekx zich kroonde tot matchwinner geeft hij vooral de credits aan het team. “Als je kijkt hoe we geknokt hebben tot de laatste minuut. Het is de ploeg die scoort en ik ben een deel van de ploeg”, zegt Stockbroekx die zeer complimenteus is over Den Bosch.

Play-offkandidaat

“Den Bosch heeft het ons moeilijk gemaakt. Ze hebben goed hockey laten zien, zijn erg sterk en groeien ook. Ze hebben veel jonge, goede spelers. Ik heb Den Bosch altijd gezien als een play-offkandidaat en dat zag je.”

Reageer

Contact Us