Margot Zuidhof van Hurley naar Kampong

De dames van kampong hebben zich voor komend seizoen versterkt met Margot Zuidhof. De 25-jarige aanvaller speelt nu nog bij Hurley. Zuidhof heeft vijf interlands op haar naam staan en maakt deel uit van de trainingsgroep van het Nederlands team. Ze kiest voor Kampong, omdat ze een volgende stap wil zetten in haar ontwikkeling.

“Ik ben heel blij dat ik voor Kampong ga hockeyen! Ik heb heel bewust voor deze club gekozen omdat ik denk dat ik me in deze groep en onder Santi kan ontwikkelen tot een betere hockeyer. Verder staan de ambities en de sfeer van de club me erg aan”, zegt Zuidhof

Killersmentaliteit

Trainer-coach Santi Freixa van Kampong is vanzelfsprekend blij met de komst van Zuidhof: “Ik vind het heel fijn dat Margot komt. Ze is een gedreven speelster. Ze is heel snel met de bal en heeft een killersmentaliteit in de cirkel. Dat kunnen we heel goed gebruiken de komende seizoenen.”

Bestuurslid Tophockey Paul van den Putten spreekt van een goede match. “Margot past zowel qua type speler als persoonlijkheid ideaal in dit team. Ik zie de komst van Margot als een teken dat de vorm en energie die dit team na de winterstop heeft laten zien, overslaat op andere speelsters in de Hoofdklasse. Zelfs op zo’n manier dat ze graag bij Kampong komen hockeyen.”

Bekijk het transferoverzicht in de aanloop naar het seizoen 2018-2019

Reageer

Contact Us