Marnix Kleinsman stapt over van SCHC naar Rotterdam

Rotterdam heeft zich voor komend seizoen versterkt met Marnix Kleinsman. De 24-jarige verdediger komt op dit moment uit voor SCHC.

Kleinsman doorliep de jeugdopleiding van Kampong en werd in 2009 geselecteerd voor Oranje Jongens B. In 2013 maakte hij de overstap naar Schaerweijde om daarna uit te komen voor SCHC waarmee hij onder leiding van coach Albert-Kees Manenschijn promoveerde naar de Hoofdklasse.

Algera al eerder aangetrokken

Het is voor Rotterdam de tweede transfer met het oog op komend seizoen. Eerder werd bekend dat Tristan Algera de overstap zal maken van HGC.

Comments (8)

 1. Weer lekker kroketjes eten met AlbertKees!

 2. Nou lekker dan….goed voor de doorstroom.

 3. Op basis waarvan? Is die jongen een draagende speler bij SCHC?

 4. lachwekkend

  Slaat werkelijk nergens op. Is de dikste op het veld bij schc. Zal wel de juiste mensen kennen.

 5. Ik zat laatst naar wat bewegende beelden te kijken van SCHC. Die Kleinsman die is minimaal 10kg te zwaar. Ik heb een en ander een paar keer terug gespoeld en vroeg me af hoe dit mogelijk is anno 2018 in de heren hoofdklasse?

  En dan nu naar Rotterdam? Dat wordt afzien deze zomer voor dat heerschap..;)

 6. 24 jr en nu al 4 clubs gehad….slecht teken wat mij betreft. en idd, wat is dit voor signaal naar de jeugd van rotterdam?

 7. Volgens mij zelfs 5 clubs.

 8. 010volgers

  @harry: dit is een goed signaal naar de jeugd van HC Rotterdam.Deze is al zeer goed vertegenwoordigd in H1. Na de winterstop zelfs twee A1 spelers full time in H1, en daarnaast nog 4 of 5 speler onder 22 jaar oud uit eigen jeugd. Punt is dat zeker 4 spelers van eind 20, begin 30 stoppen. Dus dat moet je ook aanvullen met mid 20’ers om de balans te behouden. En dat is extra fijn voor de jeugd van HC Rotterdam, net dat beetje extra ervaring ……

Reageer

Contact Us