Martijn van Grimbergen maakt overstap van Klein Zwitserland naar Bloemendaal - Hoofdklasse Hockey Nederland

Martijn van Grimbergen maakt overstap van Klein Zwitserland naar Bloemendaal

 

Martijn van Grimbergen speelt volgend jaar in Heren 1 van HC Bloemendaal. De 24-jarige aanvaller komt over van Klein Zwitserland waar hij vanaf de jeugd speelde en waarmee hij afgelopen seizoen debuteerde in de Hoofdklasse.  Zijn ambitie bracht hem naar ’t Kopje waar hij stappen in zijn ontwikkeling wil maken.

Martijn van Grimbergen: ‘Ik wil graag bij een topclub spelen om te leren van andere goede spelers. De ontvangst bij Bloemendaal was ontzettend aardig, ik voelde me er meteen thuis.’ Voor de ouderen klinkt de naam Van Grimbergen zeker niet onbekend: vader Maarten kwam in de jaren tachtig en negentig 154 keer uit voor het Nederlands elftal en nam deel aan twee Olympische Spelen.

Bestuurslid Pepijn Post: ‘Martijn is een gedreven en agressieve spits, die we graag opnemen in onze groep. Hij heeft de afgelopen weken meegetraind en er is een goede klik met de groep, zowel binnen als buiten het veld. Met de wat kleine selectie die we hadden en het zware programma voor komend seizoen, zeker ook voor de internationals, is Martijn een heel welkome aanvulling.’

Zie hier voor meer transfernieuws

Reageer