Melchior Looijen vertrekt naar Schaerweijde - Hoofdklasse Hockey Nederland

Melchior Looijen vertrekt naar Schaerweijde

Melchior Looijen (1 van 1)

Melchior Looijen speelt vanaf volgend seizoen bij Schaerweijde. Dit meldt de club uit Zeist aan hockey.nl. De verdediger komt over van Laren, waar hij twee seizoenen actief was. Voorheen speelde de routinier bij Kampong en bij Wageningen. Looijen is de tweede strafcornerspecialist die de Utrechters aantrekken, eerder tekende Taeke Taekema bij Schaerweijde.

 

Door de komt van Looijen en Taekema vertrekt Matt L’Huillier. De cornerman was afgelopen seizoen met 22 doelpunten clubtopscorer van Schaerweijde. De club zag van een verdere samenwerking met de Nieuw-Zeelander af, nadat Taekema was vastgelegd.

Comments (8)

 1. Die ploeg gaat naar een lekkere gemiddelde leeftijd toe…

 2. Ik snap de gedachtegang wel. Wat talentvolle jongeren, een redelijke middengroep en dan wat ervaring. Maarrr…er moeten wel corners gehaald worden voordat Taeke/Melchior iets kan doen en verdedigend/opbouwend wordt het er niet sneller op.

 3. De langzaamste en de zwakste verdediging komend seizoen te zien in Zeist.

 4. Dat beloofd in ieder geval veel doelpunten.

 5. veel tegendoelpunten ja

 6. voordaner

  Ik hoorde dat ze Van Barneveld van SCHC wilde halen maar dat hij besloten had om bij SCHC te blijven. Een gemiste kans voor hem

 7. Lijkt me een goede keuze van van Barneveld. Ik zou ook liever bij wijzenbeek dan bij smolenaars spelen. Kneteman heeft toch ook een corner in huis. De vraag is of ze genoeg corners kunnen forceren om al die specialisten hun ding te kunnen laten doen.

 8. Hoofdklasser

  Als Knetemann echt zo een goede corner had, had hij wel vaker op de kopcirkel gestaan.

Reageer