Michiel van der Struijk nieuwe coach SCHC Heren 1 | Hoofdklasse Hockey Nederland

Michiel van der Struijk nieuwe coach SCHC Heren 1

Michiel van der Struijk wordt de nieuwe hoofdcoach van Heren 1 van SCHC. Hij heeft een contract voor één jaar getekend met een optie voor een tweede jaar bij de Bilthovense hoofdklasser. Hij volgt Albert-Kees Manenschijn op die naar Rotterdam vertrekt.

Van der Struijk komt over van Braxgata Heren 1, dat uitkomt in de Belgische Ereklasse. Voorheen was hij actief bij Kampong Heren als hoofdcoach. Met beide teams bereikte Van der Struijk de play-offs. Daarnaast blijft hij bondscoach van Nederlands Jongens B.

VanderStruijk_ir_0

Talentvolle groep

Michiel van der Struijk: ‘SCHC heeft een jonge, talentvolle spelersgroep. Ik denk dat ik met mijn ervaring als coach van talentvolle jeugd en op topniveau in België en Nederland met deze groep een volgende stap kan maken. Ik hoop natuurlijk dat SCHC in de Hoofdklasse blijft, maar ook als dat onverhoopt niet lukt, ga ik de uitdaging graag aan.’

Dirk de Broekert, bestuurslid tophockey SCHC. ‘Met Michiel van der Struijk hebben we een coach aan boord die zich herkent in onze visie en verder kan bouwen op het fundament dat nu gelegd is’.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (1)

  1. uitstekende keuze!

Reageer