Nefkens en Verhaaff zwaaien af bij Schaerweijde - Hoofdklasse Hockey Nederland

Nefkens en Verhaaff zwaaien af bij Schaerweijde

Luc Nefkens

Luc Nefkens en Mees Verhaaff keren komend seizoen niet terug bij Schaerweijde.

verdediger Nefkens kan het hockeyen op topniveau niet langer combineren met zijn maatschappelijke loopbaan, zo laat de club uit Zeist weten aan hockey.nl. Nefkens speelde sinds 2007 bij de Utrechters, waarmee hij in 2011 naar de Hoofdklasse promoveerde. Voorheen kwam hij uit voor Mönchengladbach en Venlo. Ook was Nefkens zaal-international.

Ook Mees Verhaaff trekt vertrekt vanwege zijn carrière buiten het hockey. Het is nog onbekend wat Nefkens en Verhaaff komend seizoen doen.

Comments (4)

 1. Nefkens fan

  Nefkens we zullen je missen. Wat een grote speler. Extreem belangrijke factor voor de promotie van Sweide naar de hoofdklasse. Onbegrijpelijk waarom die nu stopt. Afgelopen seizoen geplaagd door blessures aan zijn knie. Hopelijk heeft dat hem en het bestuur niet beïnvloed in zijn/hun keuze, want in de wandelgangen hoorde ik dat deze legend nog wel door wilde gaan.

  Succes met je carriere Luc!

  En Mees uiteraard ook.

 2. Arnold von Weiler

  Nefkens fan, ik vind het ook zonde dat ie weggaat, het is echt een top gozer, zowel in als naast het veld, maar Luc liep al een tijdje te twijfelen. Hij wil ook andere dingen naast hockey doen en daar had hij nu geen tijd voor. Wandelgang verhalen zijn altijd maar voor de helft waar, zo niet minder.

 3. Dit is echt jammer een van mijn favoriete spelers van Schaerweijde ik snap nu wel waarom schaerweijde Taeke Teakema heeft aangetrokken voor zijn positie.

 4. Allle respect voor Luc.
  Topper met een groot Schaerweijde hart.
  Luc bedankt voor alles !
  Mees ook jij bedankt en succes bij Zwolle!

Reageer