Nieuwe aanwinsten van Klein Zwitserland geven de club weer een nieuwe impuls - Hoofdklasse Hockey Nederland

Nieuwe aanwinsten van Klein Zwitserland geven de club weer een nieuwe impuls

Met een mix van eigen talenten en nieuwe spelers, wil KZ een stabiele hoofdklasser worden. Klein Zwitserland bereidt zich onder leiding van Omar Schlingemann – nieuwe coach Heren 1- voor op het nieuwe seizoen met een aantal nieuwe aanwinsten.

De Nederlandse Omar Schlingemann was afgelopen jaren succesvol coach in Duitsland van HTC Uhlenhorst. Hij wist die club voor het eerst in vele jaren, naar het Duitse kampioenschap te loodsen.

Govert Soeters, is terug van een jaar Barcelona en sluit weer aan bij de selectie. Sijbrand Bolhuis en Luc Lejeune zaten al bij de selectie en zijn nu hersteld van hun blessures. Marco Miltkau, een ervaren speler die gewend is op het allerhoogste niveau te spelen, komt over van het Belgische Gantoise en Max Kapaun zijn teamgenoot bij het Duitse Nationale elftal,komt over van UHC Hamburg. Rogier Schaeffers maakt de overstap van HIC naar HCKZ en vanuit Barcelona komt ook Camil Papa (voorheen Pinoké) naar KZ. Bouwe Buitenhuis komt van Laren en voor Richard Smith, Engels international, is de overstap naar HCKZ een voor de hand liggende keuze na zijn verhuizing naar Den Haag. Alle nieuwe spelers hebben KZ de laatste jaren gevolgd en willen graag onderdeel uitmaken van een mooie toekomst van de club uit Den Haag.

HCKZ heeft de afgelopen jaren enorme stappen gemaakt en kan trots zijn op een professionele jeugdopleiding. De club heeft de ambitie om spelers uit de eigen jeugdopleiding door te laten stromen naar Heren 1.

 

Reageer