Nieuwe aanwinsten voor nieuwkomer Hurley in de Hoofdklasse - Hoofdklasse Hockey Nederland

Nieuwe aanwinsten voor nieuwkomer Hurley in de Hoofdklasse

 

“THC Hurley is verheugd over de komst van Caspar Dobbelaar, Daan Dullemeijer en Noam Sheridan naar de Heren 1-selectie voor het komende seizoen.

De komst van deze drie spelers past perfect in Hurley’s ambitie om jonge, getalenteerde spelers aan te trekken en is het begin van een nieuw strategisch plan om een stabiel Hoofdklasse team te worden, gebouwd op solide basis “. In reactie zei Andy McConnell, ‘tophockeycommissie heren’, het volgende: “Caspar is een krachtige en atletische middenvelder die een andere dimensie toevoegt aan ons middenveld en die spelers rondom hem aanvult.

Daan is een zeer begaafde technische speler die een aantal jaar Hoofdklasse-ervaring aan onze selectie toevoegt. Wij verwachten dat Daan bij Hurley zijn spel verder zal ontwikkelen en naar een nog hoger niveau kan tillen. Gezien zijn potentie bestaat daarover geen twijfel. ‘Noam is iemand die we de afgelopen 12 tot 18 maanden al op het vizier hadden. Zijn kwaliteiten voor het doel, waren al zichtbaar in zijn laatste twee jaar bij HBS waarbij hij zo’n 15 doelpunten scoorde in een team dat niet altijd domineerde’.

De club heet alle drie spelers van harte welkom en wij hopen dat zij het blauw en grijs van Hurley vele jaren met trots zullen dragen.

Zie hier voor meer transfernieuws

Reageer