Noë keert terug bij Laren

Mark Noë keert terug naar Laren. Dat schrijft de Gooi- en Eemlander. De aanvaller speelde al enkele jaren eerder voor de Gooise club. Hij vertrok en kwam onder meer uit voor Gooische, SCHC en Schaerweijde.

Het Dagblad schrijft ook dat Chris Seddon en waarschijnlijk ook Roderik Huber vertrekken bij de Larense hockeyers. Chris Seddon werd vorig jaar weggelokt bij Schaerweijde en tekende voor twee jaar bij Laren. Met wederzijds goedvinden zien beide partijen af van het tweede seizoen. Seddon wil terug naar Engeland en hoopt zich daar in de kijker te spelen om een plek te veroveren in het nationale Team. Huber wilde vorig jaar al stoppen, maar plakte er nog een jaartje achteraan. Door drukke werkzaamheden lijkt het erop dat Huber tophockey vaarwel zegt.

Comments (9)

 1. Laren is een kampioenskandidaat met deze topper!

 2. @Jan, wat een zielige reactie. Heel goed dat ze bij Laren doorgaan met Nederlandse spelers.

 3. Hele sneue reactie van jan, zal wel weer ergens gefrustreerd over zijn… Mooi om te zien dat een jongen die een tijd in de jeugd en in het eerste daar heeft gespeeld weer terug komt bij de club. Eindelijk een goed beleid van Laren om veel Nederlandse jongens aan te trekken en afscheid te nemen van buitenlandse spelers, alleen Eli Mattheson als buitenlander die inmiddels ook alweer heel wat jaren in Nederland speelt.

 4. Laren heeft geldgebrek, de suikerooms schokken niet meer. Deze koerswijziging heeft niets te maken met een plotse vaderlandslievende policy mijns inziens.

 5. @Yankee, niet zo zeuren, dit is gewoon een goede tendens. Laten clubs als Bldaal en Amsterdam dit ook nou gewoon doen ipv 3 Australiers of 2 Belgen of 2 Spanjaarden.

  Goede zaak dit.

 6. Hou toch op met je prietpraat. Hoeveel clubs in de afgelopen 4 jaar heeft deze jongen nu gehad? Nergens iets toegevoegd. Marginale speler. Volgend jaar naar Pinoke of Hurley. Noem het maar beleid als het je uitkomt Hansie.

 7. @Jan, jij klinkt behoorlijk gefrustreerd? knikkers verloren gister.

  Bij SW vorig seizoen 7 goals gemaakt, toch wel redelijk lijkt me. In ieder geval voegt hij meer toe op een veld dan jij aan dit forum.

 8. @joop Santi is eigenlijk geen Spanjaard meer natuurlijk.. Uiteraard heeft hij die nationaliteit maar woont in Nederland, werkt in Nederland, Nederlandse vriendin, spreekt prima Nederlands. Logisch dat hij ook in Nederland wil hockeyen…

 9. Noe krijgt het al enkele jaren voor elkaar een groot deel van de hockeywereld tegen zichzelf in het harnas te jagen. Knap maar ook een beetje zielig. Hoop dat hij nu eindelijk eens zijn stick laat spreken en gewoon op het honk blijft. Anders blijft het gezever.

Reageer