Ook Kranstauber verlaat Rotterdam na dit seizoen | Hoofdklasse Hockey Nederland

Ook Kranstauber verlaat Rotterdam na dit seizoen

Timmo Kranstauber (28) is bezig aan zijn laatste seizoen bij Rotterdam. Timmo Kranstauber2In navolging van teamgenoot Floris Benschop keert ook Kranstauber terug naar zijn jeugdclub Cartouche. Het nieuws van het vertrek van de middenvelder komt twee dagen nadat bekend werd dat Pirmin Blaak de Zuid-Hollandse Hoofdklasser verruilt voor fusieclub Oranje-Rood.
Zaalinternational Kranstauber speelde tevens zes jaar voor HGC. Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017. 

Comments (6)

 1. Cartouche zal de aankomende jaren meespelen voor de play offs naar de HK. Hebben al een goed team staan en verwacht met deze verstekingen ze het laatste stapje kunnen zetten. Wat Rotterdam betreft ben ik benieuwd of ze Hertzberger en van Ass nu nog kunnen behouden.

 2. Floppieenteun

  Herzberger naar Bloemendaal. Koppel met Fuchs?

 3. amsterdam

  @floppieenteun, weer nieuwe suikeroom afgedaald op ‘het kopje’? bij Rotterdam lijken de centjes op te zijn

 4. charlotte

  van ass gaat naar Engeland dus ook die gaat weg blijft weinig over bij HCR de koek is op

 5. @ Charlotte

  Wat is jou bron? het is namelijk nog nergens bekend dus ik ben wel benieuwd. Zal het dan toch ook waar zijn dat Hertzberger Rotterdam gaat verlaten, na deze leegloop??
  kind aan huis toch?

 6. charlotte

  Hoi, Mijn bron is heel dicht bij het vuur meer kan ik niet zeggen helaas. Tja en of Jeroen dan ook weg gaat wie zal t zeggen. Of haalt HCR na de olympische spelen weer veel buitenlanders daar zijn ze ook altijd goed in geweest….

Reageer