Op vakantie met Thierry Brinkman en Elke Boers | Hoofdklasse Hockey Nederland

Op vakantie met Thierry Brinkman en Elke Boers

 

De meeste teams starten begin augustus alweer met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. In de rubriek, op vakantie met, volgen wij diverse oud en nieuwe Hoofdklasse spelers en speelsters die op vakantie zijn of gaan. Dit keer gaan wij met Elke Boers (Hurley D1) en Thierry Brinkman (Bloemendaal H1) mee richting Portugal. 

Waar zijn jullie nu op vakantie?

Wij zijn momenteel op vakantie in Portugal. We zijn 2 juli vertrokken en komen 17 juli terug, we gaan dus in totaal 15 dagen.

Welke streek doen jullie aan?

Eerst zijn we 5 dagen in Lissabon geweest. Vanuit Lissabon hebben we een huurauto genomen naar Olhos d’agua in de Algarve. Het is een klein dorpje in de buurt van Albufeira met mooie strandjes. In Lissabon hebben we veel gelopen om de stad te zien en lekker gegeten bij leuke tentjes. Nu in de Algarve zijn we lekker aan het relaxen bij het zwembad en rijden we naar de mooiste strandjes van de Algarve.

Elke Boers (Hurley) en Thierry Brinkman (Bloemendaal) vieren samen vakantie
Elke Boers (Hurley) en Thierry Brinkman (Bloemendaal) vieren samen vakantie

Volgen jullie een loopschema ter voorbereiding van het nieuwe seizoen?

We hebben beide een schema voor conditie en kracht die we samen doen in de gym of buiten. Vaak doen we dit gelijk in de ochtend zodat we er de rest van de dag geen rekening meer mee hoeven te houden.

Hoe ziet jullie planning de komende week eruit?

De komende weken zijn verschillend voor ons. Thierry moet zich 22 juli al weer melden bij Oranje als voorbereiding op het EK in Antwerpen. Hij begint dus vrijwel direct weer als hij terug komt van vakantie. Elke gaat nog met haar ouders op vakantie naar Bali van 18 juli tot 3 augustus. De voorbereiding van Hurley D1 start op 7 augustus met een paar dagen later een teamweekend naar Dusseldorf.

In de rubriek op vakantie met, volgen wij diverse Hoofdklasse speelsters die op vakantie zijn (geweest). In de vorige rubriek hebben wij Renee van den Brand (Ibiza), Joep de Natris (Côte d’Azur) en Marieke van der Vis (California) gevolgd. 

Reageer