Oud-Kampong coach van der Struijk naar Cartouche - Hoofdklasse Hockey Nederland

Oud-Kampong coach van der Struijk naar Cartouche

De oud-coach van de dames van Kampong gaat komend jaar de heren van Cartouche coachen. In de promotieklasse hoopt van der Struijk kampioen te worden, om dat jaar er na weer mee te doen in de Hoofdklasse.

Kampong zette de coach van Kampong na een jaar alweer aan de kant. Opmerkelijk, want van der Struijk had net een sterke serie achter de rug. De coach liet afgelopen jaar nog weten dat in zijn ogen de basistechnieken bij de meeste dames erg matig waren. De coach gaat ook dit jaar een dubbele rol vervullen. Naast Cartouche gaat van der Struijk ook de heren van jong oranje coachen.

View this post on Instagram

⬅️ swipe links ⬅️ *** Michiel van der Struijk hoofdcoach Heren 1, afscheid van Pieter Pieterse *** Het bestuur is blij met de aanstelling van Michiel van der Struijk als hoofdcoach van Cartouche Heren 1, uitkomend in de Promotieklasse. Na drie seizoenen Heren 1 zal Pieter Pieterse afscheid nemen. Michiel van der Struijk zal zijn functie combineren met het bondscoachschap bij Jong Oranje heren. “Met de aanstelling van Michiel wil Cartouche meedoen om de play-off plaatsen in de Promotieklasse. Daarnaast zal Michiel, samen met Technisch Directeur Jaïr Levie, helpen met het opleiden van jeugdtrainers en -spelers” aldus Marc Smulders van de Hockey Top Commissie. Pieter Pieterse en Tomasz Kotulski gaan stoppen met Heren 1. De Hockey Top Commissie is bijzonder dankbaar voor hun inzet. Marc Smulders: “Onder leiding van Pieter en assistent Tomasz heeft heren 1 afgelopen seizoenen stappen gezet naar de top van de promotieklasse, met als hoogtepunt het spelen voor promotie naar de Hoofdklasse”. Pieter zal betrokken blijven als jeugdtrainer bij Cartouche.

A post shared by vmhc_cartouche (@vmhc_cartouche) on

Reageer