OVK: Anthony Potter per direct weg bij dames Nijmegen | Hoofdklasse Hockey Nederland

OVK: Anthony Potter per direct weg bij dames Nijmegen

Anthony Potter stapt met onmiddellijke ingang op als hoofdcoach van de dames van Overgangsklasser Nijmegen. Hij wordt assistent-coach van de Australische heren, waar Colin Batch sinds kort aan het roer staat.

Potter zette zijn handtekening onder een contract dat hem tot en met de Olympische Spelen van Tokio in 2020 aan de Australische hockeybond bindt.

Betreuren maar ook begrip

“Wij betreuren het zeer dat wij onze uiterst vakkundige trainer en aimabel persoon zien vertrekken, maar wij begrijpen natuurlijk ook dat hij deze prachtige uitdaging moet aangaan en wensen hem ontzettend veel succes in de volgende stap in zijn trainersloopbaan”, valt te lezen in het persbericht van Nijmegen.

Onder leiding van Potter promoveerden de Nijmeegse dames afgelopen weekend naar de Hoofdklasse Zaal en op het veld staat Nijmegen op een eerste plaats in de Overgangsklasse A. De club gaat per direct op zoek naar een nieuwe trainer/coach die het team verder zal begeleiden tijdens de tweede helft van de competitie.

Comments (2)

  1. Een contract telt niet meer? Of een afspraak met een team? Hoe mooi een uitdaging ook is, je maakt toch zeker (tenzij anders afgesproken) een klus volgens afspraak af. Dat Nijmegen in deze fase van de competitie (Dames 1 staat eerste in de overgangsklasse) dit laat gebeuren is vreemd. Ook verschrikkelijk voor de Dames. Je krijgt halverwege het seizoen niet zomaar een goede opvolger.

  2. Ja, heel naar voor de dames, maar als een coach tegenvallende prestaties heeft kan ie er ook zomaar uitgegooid worden. En niemand die daarom huilt. Mij lijkt adel fuentes een goede, hij heeft na brinkman bewezen een ploeg heel snel weer op de rit te krijgen. Na een half jr zie je dan wel weer verder

Reageer