OVK: Bernardo Fernandes vertrekt bij heren Venlo

Bernardo Fernandes heeft aangekondigd aan het einde van het seizoen te stoppen als coach van Venlo Heren 1. Dat heeft de club op de website bekendgemaakt.

Fernandes is inmiddels zes jaar verbonden aan Venlo. In deze periode promoveerde hij met zowel Dames 1 als Heren 1 naar de Overgangsklasse. Bovendien is Fernandes trainingscoördinator bij de club.

Betekenis

“Bernardo heeft veel betekend voor VHC. Niet alleen de prestaties die hij heeft geleverd samen met de teams van Dames 1 en Heren 1 zijn belangrijk geweest, maar zeker ook de begeleiding die hij heeft gegeven aan de trainers en coaches van de jeugdteams mag niet vergeten worden. Ik denk dat andere clubs, net als wij hebben gehad, veel profijt zullen hebben van zijn enthousiasme en gedrevenheid. Wij wensen hem enorm veel succes met zijn volgende stap”, zegt Joost Cornet, bestuurslid prestatiesport.

Fernandes zegt over zijn besluit te stoppen. “Nu is het tijd om een volgende stap te zetten. Waar dat is weet ik nog niet. Dat zal de toekomst moeten uitwijzen. De komende weken wil ik in elk geval alle aandacht hebben voor Heren 1 die moeten blijven strijden voor klassebehoud in de Overgangsklasse. Daar ligt de komende weken de focus.” De heren van Venlo staan op een elfde plaats in de Overgangsklasse A.

Bekijk hier een overzicht van de coachwissels in de Overgangsklasse heren in aanloop naar het seizoen 2017-2018

Reageer

Contact Us