OVK (D): Bas Bunnik vertrekt als coach Klein Zwitserland | Hoofdklasse Hockey Nederland

OVK (D): Bas Bunnik vertrekt als coach Klein Zwitserland

Bas Bunnik vertrekt aan het einde van het seizoen als coach van de dames van Klein Zwitserland. Hij werkte vijf jaar bij de club, eerst als assistent bij de heren en daarna stond hij vier seizoenen aan het roer bij de dames.

“Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen jaren bij Klein Zwitserland en mijn werk als coach van Dames 1. Na vijf jaar en met promotieklasse in zicht is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ga op zoek naar een nieuwe club waar ik met mijn kennis en ervaring, weer een langdurige bijdrage kan leveren en ook zelf weer een volgende stap kan zetten in mijn ontwikkeling”, zegt Bunnik op de website van de club.

Promotieklasse

“We zijn blij met de bijdrage die Bas in de afgelopen jaren heeft geleverd aan de verdere professionalisering van ons eerste dameselftal. Na zijn assistentschap bij Heren 1 heeft hij de uitdaging opgepakt om Dames 1 naar een volgend niveau te brengen. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat Dames 1 met Bas en zijn begeleiding de doelstelling van promotieklasse zal behalen”, zegt Jaap Derk Buma, verantwoordelijk voor Tophockey bij Klein Zwitserland.

De dames van Klein Zwitserland staan momenteel op een vijfde plaats in de Overgangsklasse B.

Bekijk het overzicht van de coachwissels in de Overgangsklasse dames in aanloop naar het seizoen 2018-2019

Reageer