OVK: Dirk Verhagen doet stap terug bij HIC | Hoofdklasse Hockey Nederland

OVK: Dirk Verhagen doet stap terug bij HIC

Dirk Verhagen doet een stap terug bij het eerste herenteam van HIC. De trainer/coach wil meer tijd besteden aan zijn maatschappelijk carrière en heeft daarom besloten te stoppen als hoofdverantwoordelijke van het vaandelteam. Verhagen heeft wel besloten aan te blijven als assistent van de nieuwe hoofdcoach.

“Ik heb momenteel een hele leuke en uitdagende baan bij een bedrijf dat flink groeit. De combinatie met coaching op dit niveau zorgt voor hele lange dagen en vereist een hele strakke planning. Tot nu toe is dat goed gegaan, maar ik wil de komende jaren het maximale uit mijn dagelijkse werk halen en dan weet ik zeker dat het uiteindelijk ten koste van HIC zal gaan. Dat mag natuurlijk nooit gebeuren. Het is fantastisch dat de club en het team hebben aangegeven graag met me door te willen. Dan is het gepast om een stap terug te doen en te helpen waar nodig en mogelijk”, zegt Verhagen in het persbericht van HIC.

Zoektocht naar nieuwe hoofdcoach

De club is blij dat Verhagen wil blijven als assistent en “zo de continuïteit te waarborgen en verder te werken aan de ambities van het huidige jonge team en de club. HIC gaat op zoek naar een hoofdcoach die zich voor meerdere jaren wil binden aan de club en het team. Geïnteresseerden voor deze functie kunnen zich melden via email: tophockey@hichockey.nl.

Bekijk het overzicht van de coachwissels in de Overgangsklasse heren in aanloop naar het seizoen 2017-2018

Reageer