OVK: Schaerweijde en Bas Bogaard uit elkaar | Hoofdklasse Hockey Nederland

OVK: Schaerweijde en Bas Bogaard uit elkaar

Schaerweijde en Bas Bogaard hebben besloten hun jarenlange samenwerking niet te verlengen. Bogaard is zes seizoenen verbonden geweest aan Heren 1, eerst als assistent-coach en de laatste twee jaar als hoofdcoach. Bovendien is Bogaard 4,5 jaar als technisch manager verantwoordelijk geweest voor de topjeugd van de Zeister club.

Voor het einde van het seizoen 2014/2015 trad Bogaard aan als hoofdcoach. Onder zijn verantwoordelijkheid handhaafden de mannen van Schaerweijde zich toen via play-outs in de Hoofdklasse. Het seizoen daarop werd ondanks een indrukwekkende reeks na de winterstop helaas de play-outserie van Tilburg verloren. Het afgelopen seizoen heeft het eerste herenteam 22 wedstrijden bovenaan gestaan in de Overgangsklasse A, maar werd net geen promotie afgedwongen in de play-offs tegen SCHC en Almere.

Gesprekken

“In de afgelopen weken is het seizoen uitvoerig geëvalueerd. Bogaard en het bestuur hebben hierna besloten dat het voor alle partijen beter is om komend seizoen niet met elkaar door te gaan. Het spreekt voor zich dat Schaerweijde Bogaard heel veel dank is verschuldigd voor zijn enorme inzet, betrokkenheid en de door hem met de groep behaalde resultaten”, valt te lezen in het persbericht van Schaerweijde.

Bekijk het overzicht van de coachwissels in de Overgangsklasse heren in aanloop naar het seizoen 2017-2018

Reageer