Pinoké en Lex Hoogeveen uit elkaar | Hoofdklasse Hockey Nederland

Pinoké en Lex Hoogeveen uit elkaar

Lex Hoogeveen vertrekt bij Pinoké. In gezamenlijk overleg is besloten het contract niet te verlengen. ‘Lex heeft vier seizoenen voor Pinoké gespeeld en is met zijn tomeloze inzet van grote waarde geweest voor de ploeg, iets waarvoor wij hem veel dank verschuldigd zijn’, zo laat Robert Hartog, bestuurslid tophockey van de club weten.

In een eerder stadium lieten Jonas Swiatek en Philip Engelkens weten de Pinoké te zullen verlaten.

Nieuwe gezichten

Donderdag werd bekend dat de club zich na de zomer versterkt met Thijn Knetemann. De aanvoerder van Schaerweijde zette zijn handtekening onder een tweejarig contract. ‘De komst van Thijn past in de strategie om jonge Pinoké-talenten te laten rijpen aan de hand van ervaren spelers’, aldus commissaris tophockey Michiel Hilders.

Vorige maand kondigde Pinoké al de komst van de Australische internationals Matt Gohdes en Aran Zalewski aan.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (2)

  1. Begrijpelijk dat Pinoke de jeugd wil laten doorstromen, maar als zo’n ervaren rot als Lex nog steeds 1 van de beste middenvelders is en jonkies het laten afweten dan snap ik dit beleid nog niet helemaal. Je gaat degraderen als je alleen maar jongens van 20 laat spelen die wel talentvol zijn maar nog geen kar kunnen trekken. Lex, jij komt sowieso nog bij een andere club aan de bak.

  2. Fan van Lex

    Gezamelijk overleg is helemaal niet waar. eenzijdige beslissing van de club om lex niet op te nemen in de selectie, heb ik gehoord. erg vreemd voor een basis speler. Is er iets gebeurd tussen hem en de coach?

Reageer