Pinoké haalt Fenne, Imhof, Gunneman en Ceulen

Pinoké heeft de selectie van het eerste damesteam versterkt met de komst van Alma Fenne, Pam Imhof, Kiki Gunneman en Marjolein Ceulen.

Fenne keert na een jaar Verenigde Staten, waar ze kampioen werd met Syracuse, terug op het oude nest. Imhof komt over van Schaerweijde. Keepster Gunneman en Ceulen zijn afkomstig van HGC.

Verlengen

Naast de komst van dit viertal hebben sterkhouders Dana Luykx, Frederique Malefason, Bo Peijs en kersvers Europees kampioen Jet Zwolsman hun contracten verlengd.

“Verder gaan er ook uit de eigen jeugd nog enkele talenten doorstromen omdat we zoveel mogelijk zelf opgeleide speelsters in de hoofdmacht willen”, aldus commissaris tophockey Robert Buma van Pinoké.

Technische staf

Met de komst van de zeer ervaren Peter Hortulanus als assistent-coach is ook de technisch staf op volle sterkte. Deze bestaat verder uit hoofdcoach Robert Justus en Teun Rohof.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Comments (6)

  1. Is het hiermee klaar bij Pinoke?

  2. Nee, nog niet, maar er is nog niet getekend. Komen nog een paar mensen bij.

  3. Spannend. Binnen of buitenland?

  4. Buma heet Hartog hoor.

  5. Nee, Buma heet Buma, nieuwe jongen. Verder zal er nog wat ervaring bij moeten komen. Nu wel heel talentvol team maar wel het jongste team in de hoofdklasse.

  6. Dit is te weinig om het verlies op te vangen van degene die vertrokken zijn.
    Jongste team is leuk. En welke talenten komen er door? Als gerucht Bos waar is dan is Pinoké degradatiekandidaat nummer 1. Nog ff shoppen in Roi

Reageer

Contact Us