Pinoké versterkt zich met Argentijns international Martin Ferreiro - Hoofdklasse Hockey Nederland

Pinoké versterkt zich met Argentijns international Martin Ferreiro

Waar de officiële competitie van de Hoofdklasse Heren slechts twee dagen ten einde is, zijn de Steekneuzen al bezig met de samenstelling van de selectie voor komend seizoen.Voor 2019/2020 heeft Pinoké zich versterkt met de 21-jarige Argentijns international Martin Ferreiro.

In eigen land staat Ferreiro te boek als een grote belofte. Op 21-jarige leeftijd speelde hij al 25 wedstrijden voor de nationale ploeg, waarin hij twaalf keer trefzeker was. Martin geldt in Argentinië als een groot talent en heeft in de Pro League laten zien dat hij een neusje voor de goal heeft. Met hem krijgen we meer aanvallende stootkracht”, aldus commissaris tophockey Michiel Hilders.

Contractverlening dragende krachten

Ander goed nieuws voor de ploeg uit het Amsterdamse Bos  is dat de overeenkomsten met Alex Hendrikx, Jannis van Hattum, Morris de Vilder en Marlon Landbrug zijn verlengd. Hilders zegt hierover: “Na het uiterst moeizame seizoen 17/18 sluiten we dit seizoen af op een solide achtste plaats. Met de kern van de huidige selectie willen we doorgroeien richting ‘linkerrijtje’. Wereldkampioen Hendrikx was dit seizoen met 15 treffers van onschatbare waarde, Van Hattum is aanvoerder, De Vilder is een kind van de club en Landbrug speelde recent zijn eerste interland. Het feit dat deze spelers zich langer aan Pinoké committeren geeft veel vertrouwen in het realiseren van onze ambities
voor de komende seizoenen”.

Reageer