Pinoké versterkt zich met Duits international Niklas Wellen - Hoofdklasse Hockey Nederland

Pinoké versterkt zich met Duits international Niklas Wellen

Pinoké heeft zich voor de komende twee seizoenen versterkt met Duits international Niklas Wellen. De 25-jarige aanvaller komt over van Crefelder HTC, waar hij al sinds zijn zestiende in het eerste team speelde.

Wellen heeft inmiddels 133 caps achter zijn naam, waarin hij 39 keer scoorde. Na Australiër Aran Zalewski is hij de tweede internationale versterking voor de Steekneuzen.

“Uiteraard zijn wij erg content met de komst van Niklas”, aldus Commissaris Tophockey Michiel Hilders. “Hij is een bijzonder sterke aanvaller die perfect past bij onze ambitie om door te groeien richting top van de Hoofdklasse. Niet alleen het team wordt er sterker van, maar hij gaat ook een rol spelen bij de verdere ontwikkeling van jonge talenten.”

Zelf zegt Wellen over zijn transfer: “Ik heb er nooit een geheim van gemaakt om ooit in de Nederlandse competitie te willen spelen. Na de zomer gaat die droom in vervulling. Pinoké heeft een prima spelersgroep en ik ga er alles aan doen om daarmee richting playoff-plekken te gaan.”

Reageer