Play-offs heren: Oranje Zwart – HGC zondag op herhaling

HGC houdt nog steeds zicht op een plaats in de finale om het landskampioenschap. De Wassenaarse ploeg won zaterdag in Eindhoven na shoot-outs van Oranje Zwart, waardoor de stand in de best-of-three 1-1 is geworden. De stand na de reguliere speeltijd was 1-1. Afgelopen woensdag was Oranje Zwart nog na shoot-outs te sterk voor HGC.

Caspar van Dijk zette de Eindhovenaren in de elfde minuut op voorsprong. Deze stand stond ook bij het rustsignaal op het bord. Dertien minuten in de tweede helft maakte Gonzalo Peillat uit een strafcorner gelijk, waarna shoot-outs opnieuw de beslissing moesten brengen.

Shoot-outs

Jorrit Croon miste voor HGC, maar voor Oranje Zwart misten niet alleen Robert van der Horst maar ook Rizwan waardoor Goof van der Kamp met zijn verzilverde shoot-out de ploegen op herhaling stuurde. Zondag staan beide ploegen opnieuw tegenover elkaar. De winnaar van dit duel gaat naar de finale.

Oranje Zwart-HGC 1-1 (1-0, 1-1) HGC wint na shoot-outs met 4-2
1-0 Van Dijk
1-1 Peillat (sc)

Shoot-outs:
Croon mist
De Voogd raak
Hiebendaal raak
Van der Horst mist
Arnold raak
Reckers raak
Van der Linden raak
Rizwan mist
Van der Kamp raak

Comments (3)

  1. Brabantse partij

    Wat heerlijk om te genieten van de Brabantse gastvrijheid. Allereerst vandaag een hoop geld voor de entree aftikken, maar morgen wordt het goedkoper, hoera. En dus betalen de gasten 3 keer meer dan eigen leden, dat voelt heel welkom. Blijkbaar wordt dat door OZ gezien als het thuisvoordeel in de play offs.

    Wat ook een echt sportief gevoel geeft is de lekkere muziek tijdens de wedstrijd. Dat gebeurt alleen tijdens OZ-corners en als OZ een shoot out scoort, verder radiostilte. Gelukkig hoefden we die muziek tijdens de shoot outs niet zo vaak te horen.
    Morgen weer…

  2. Azijnpisser, ga jij als westerling nu vertellen wat gastvrijheid is haha. Houdoe. Volgend jaar weer een kans…..

  3. Wel lekker dat de club die geen toegang vraagt de finale haalt.

Reageer

Contact Us