Play-offs HK (H): Bloemendaal en Kampong op herhaling

Bloemendaal is er niet in geslaagd zich te plaatsen voor de finale van de play-offs. Na de 3-2 zege in Utrecht op Kampong afgelopen woensdag verloren de Mussen zaterdag voor eigen publiek met dezelfde cijfers. Morgen staat het derde en beslissende duel op het programma, opnieuw op ‘t Kopje in Bloemendaal.

Net als tijdens de reguliere competitie ging Bloemendaal in eigen huis onderuit tegen Kampong. Dit keer viel de beslissing in de laatste minuut. Martijn Havenga, die vorige week Kampong naar de play-offs schoot door een strafbal tegen Oranje-Rood te benutten, eiste opnieuw een hoofdrol op en pushte raak uit een strafcorner.

Scoreverloop

Kampong, dat moest winnen om uitschakeling te voorkomen, kwam na iets meer dan twintig minuten op voorsprong via Constantijn Jonker. Twee minuten later maakte Rogier Hofman alweer gelijk. Kampong ging toch met een voorsprong rusten, nadat Bjorn Kellerman de Utrechters opnieuw aan de leiding had gebracht. Tien minuten na rust tekende Blake Govers uit een corner voor de 2-2. Het duel leek uit te draaien op shoot-outs. In de laatste minuut kreeg Kampong echter nog een strafcorner toegewezen, die door Havenga werd benut.

Bloemendaal-Kampong 2-3 (1-2)
0-1 Constantijn Jonker
1-1 Rogier Hofman
1-2 Bjorn Kellerman
2-2 Blake Govers (sc)
2-3 Martijn Havenga 2-3

Reageer

Contact Us