Poll: Wie wordt de nieuwe coach van de mannen van Amsterdam?

Met de overstap van Alyson Annan naar het Nederlands Elftal Dames is een vacature ontstaan bij het mannenteam van Amsterdam. Op onze website worden verschillende namen geopperd als mogelijke opvolger van Annan bij de huidige nummer drie van de hoofdklasse. Laat in de poll weten wie volgens jou Amsterdam voor de rest van het seizoen moet begeleiden.

Staat jouw voorkeur er niet tussen? Laat het weten in de reacties onder dit artikel.

Comments (9)

 1. Jeroen Delmee

 2. Amsterdamse Haal en Breng Club

  Een Brabo in Amsterdam? Whahahahaha..

 3. Paul van Ass?

 4. Sjard Moerijne

  Sjoerd…?

  Ze zien hem aankomen, met de staart tussen de benen vertrokken een paar jaar geleden. En Sjoerd 4.0 in niet direct een verbeterde versie…

  Houdoe

 5. Ik zie een Delmee eigenlijk wel voor de groep van Amsterdam, veel passie van hem en een groep waar heel veel kwaliteit in zit.

  Denk dat de bestuursleden bij deze club hem ongetwijfeld op het lijstje hebben. Zou het leuk vinden om hem voor zo’n groep te zien.

 6. Het zou van lef getuigen in Amsterdam als ze voor Delmee zouden kiezen, maar ik waag te betwijfelen of men dit weer aandurft na het laatste Brabantse debacle…het moet ook een beetje passen…ik gok Donk of Drost, Van Ass zou kunnen, Loots is onwaarschijnlijk.

 7. Dirk Loots gaat het worden.

 8. Het is al in kannen en kruiken in Amsterdam, Dirk Loots

 9. Is al in kannen en kruiken?
  Waarom is hij weggegaan bij HGC?
  Weet wel zeker dat hij het niet wordt

Reageer