Ramon Alegre zet punt achter loopbaan

Ramon Alegre speelt komend weekend tijdens de EHL Final4 in Barcelona zijn laatste wedstrijden voor Kampong. ‘Genoeg is genoeg’, aldus de voormalig Spaans international op de website van de Utrechtse club.

‘De laatste training, de laatste thuiswedstrijd, het laatste competitieduel, het zijn allemaal emotionele momenten. Maar het is goed zo, komend weekend nog een keer alles geven in de strijd op de hoofdprijs. Wat een afsluiting zou dat zijn! Niet alleen voor mij en het team, maar ook voor iedereen die ons de laatste jaren heeft gesteund’, zegt Alegre,

Palmares

De Spanjaard speelde in twee periodes voor Kampong. Tussen 2009 en 2013 en afgelopen seizoen. Tussendoor kwam hij in zijn vaderland uit voor Real Club de Polo, waarmee hij twee keer de landstitel veroverde.

Alegre speelde 260 interlands voor Spanje en was actief op drie Olympische Spelen met als hoogtepunt de zilveren medaille in 2008 in Beijing. In 2005 werd Alegre met Spanje Europees kampioen en pakte hij een jaar later brons op het WK. Ook veroverde hij in 2004 de Champions Trophy.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Reageer

Contact Us