Reinoud Wolff aan de slag bij Gooische - Hoofdklasse Hockey Nederland

Reinoud Wolff aan de slag bij Gooische

Reinoud Wolff gaat na de zomer aan de slag bij het eerste herenteam van Gooische, dat op dit moment uitkomt in de Overgangsklasse. Wolff gaf eerder dit jaar al aan te stoppen als coach bij Rotterdam, waarmee hij nog in de race is voor de play-offs.

‘Na tientallen jaren overal in het land werkzaam te zijn geweest, is het heerlijk om eens dichtbij huis een prachtige sportieve uitdaging aan te gaan’, zegt Wolff op de website van Gooische. Hiermee keert hij terug op het oude nest. Wolff speelde in de jeugd van Gooische en in de jaren ’80 was hij ook actief in het vaandelteam van de club.

Ervaring als coach

Bij Gooische zette Wolff ook zijn allereerste stappen op het gebied van coaching. Daarna had hij onder meer de herenteams van Hurley, Bloemendaal en Kampong onder zijn hoede. In 2011 trad Wolff in dienst van Rotterdam en beleefde het hoogtepunt in het seizoen 2012‐2013, dat werd afgesloten met het eerste landskampioenschap in de geschiedenis van de club.

De doelstelling, die Wolff bij Gooische meekrijgt, is duidelijk. ‘We spelen nu voor het tweede jaar in de Overgangsklasse. Komend seizoen richten we ons op een stabiele plek in deze league’, aldus Daan Brenninkmeijer, bestuurslid Hockey Technisch van Gooische.

Klik hier voor een volledig transferoverzicht voor het seizoen 2016-2017.

Reageer